Jutro zrobie Ci zdjecie
Printable View
Jutro zrobie Ci zdjecie
Teraz tak czytam i wkradl sie blad. Nie mialem jak zrobic fotki ale zaworek jest na srubie przykrecajacej waz do maglownicy. Znajduje sie ona mniej wiecej na wysokosci fotela kierowcy na maglownicy.
Mam pytanie - kiedy zaczęła się produkcja poprawionego zbiorniczka albo jak mogę rozróżnić stary i nowy ? Mam niby wymieniony, ale mam podejrzenia, że na wadliwy.
Ja mam z 2015 i roznicy nie widze..sitko jest tak jak w tym z 2006. Moze po prostu nie wypadnie. Ale w budowie raczej roznicy nie ma.
witam mam pytanko na postoju lub wolnej jezdzie oczywiscie przy skrecaniu slysze delikatny swist czy warto byc tym zaniepokojonym?
Panowie problem ze wspomaganiem AR z roku 2009 zbiornik podejrzewam że był już wymieniany data jego produkcji to chyba 5.13r tak jest wybite 1strzałka skierowana na 5 potem 3,żadnego sitka nie widze potrząsają też nic nie lata w środku, niestety wspomaganie chodzi głośno czuć na kierownicy drgania, po rozgrzaniu płyn zaczyna się pienić i przelewać, dziś wieczorem wyjołem zbiornik i go wyczyściłem płyn cały zleciał auto odpaliłem i kręciłem pdzez pare sekund aż cały płyn zleci wyleciało ok 1.5 litr, jitro, aleje nowym zobaczymy jaki bedzie efekt. Teraz pytanie, jezeli to nic nie pomoże to zostaje albo pompa albo magiel, mam racje?Czy może coś jeszcze przeoczyłem?
Magil coś ostatnio wydłubał z auta nazywając to zaworkiem zwrotnym, który to się przycinal i logicznie rzecz ujmując miało to sens nie wydajnego przepływu płynu i smarowania układu
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Jutro go sprawdzę, a ten zbiorniczek to już poliftowy tak?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka