Nie wymusiłaś;] z kobietą jechałem i ona zazdrosna haha:) a po drugie miałem nerwa na odstające drzwi, szyba mi wychodziła po za uszczelkę przy ich zamykaniu, ale na parkingu auchana na szybko sobie z tym poradziłem;]
pozdrawiam
Printable View
Pozdrowionka :) jeszcze nie wiem dla kogo mam nadzieje ze się dowiem
;))
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=145787&stc=1
Pozdrowienia dla "siostrzyczki" która stała dzisiaj na ramkach pod Factory ;)
Który to kolega w czerwonej 159 na tablicach DWR, zjeżdżając w sobotę z AOW pozdrowił mnie awaryjnymi?
Dzis we Wroclawiu(FACTORY) rozmawialem z kolegą z czarnej 147 150KM oramkowanej. Jest on aktywnym forumowiczem ale niestety nie pamietal swojego nicka,o ktory go pytalem z czystej ciekawosci :-D. Pozdrawiam raz jeszcze :-)
wyslane z Xperii Z
przy uzyciu Tapatalka
Halo halo Marku ! :D Czy to Ciebie mijałem wczoraj (bodajże gdzieś koło Łagiewnik) ? Machnąłem jako pasażer z niebieskiej A3. Oramkowana 159SW na DST to chyba Twoja ? :)
Pozdro !
Wczoraj na rondzie na Mińskiej widziana 156 sw przed liftem w kolorze srebrnym, nie wiem kto ale łapka była:)
Pozdrowienia dla kolegi na zakupach w Tesco
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Widziany Steo po stluczce z megane. dlugo czekales na misiakow?
Z tego co widzialem to chyba tylko zderzak porysowany. Chcialem bic ale to dziadek byl...
W razie co to dzwoń, bo "macka" w belli zawsze leży :P rysy nie rysy i tak pewnie do malowania :( jakby co służę kompresorem i pistoletem
Z godzine albo i więcej, tak tylko zderzak ale trzeba malować bo tak lakier spękał że klapa :( no tak mnie wkurzył wpierw mi zajechał drogę na rondzie potem to ;/ ale co dziadek groził mi wnuczkiem :) spisał sobie numery reje. może wnuczek będzie mnie szukać :)
Widziana czarna oramkowana 159 berlina na Ogrodowej w Wałbrzychu, akurat szedłem do szkoły i machnąłem ale nie wiem czy było widać. Pozdrawiam :)
Czyja 159 na DOL pod Renomą? Ładna, nie na sprzedaż czasami? :-P
Pozdrawiam kolegę z 147 z blokowiska na chorwackiej ;) Odrazu mi się ramka rzuciła :)
Pozdrowienia dla właściciela 146 na ramkach stojącej przy zaolziańskiej we Wrocławiu :)
oraz wszystkich których dziś mijałem we Wrocku :)
Widziqna dzisiaj oramkowana 156 sw po lifcie na drodze wyjazdowej z lesnicy ;) zauważyłem w ostatniej chwili bo kobieta mnie zagadala.
Dzisiaj widziana w Sieroszowie obok Ząbkowic srebrna 156 na DZA chyba (1K36), na ramkaach, polerowane felgi 16', progi od sportpacka. Jakiś nowy ? :-)
Pozdrawiam spotkanego w milkowie na orlenie kolego ze 147 fzg 00438 oraz 156fl mjet na ob chwile pozniej. Wszystko przed 1u na trasie karpacz jelenia gora
czyjaż to srebrna AR 156 stała w Lubinie przy Medicus'ie zaparkowana w miejscu które lubi SM około 15:00??
Pozdrawiam właściciela również srebrnej AR 156 pomykającej popołudniu przede mna w okolicy Obi w Lubinie... Gnałem w stronę A4..:D
Kogo spotkałem wczoraj na Bielanach? :)Załącznik 146906
Psotnik!
Widziana prawdopodobnie monia. Oramkowana czerwona brera ;). Godz 18 Kazimierza Wielkiego w strone Jana Pawla. Machalem dzwonilem ze swoje skodo alfy linia 33 hehe
Tak, to byłam ja. właśnie wcześniej stałam jakieś 2 godz na ul. cieszyńskiego, bo mi nie chciała odpalić. już miałam czarne myśli, że się zaczęło, czyli jak to wieść gminna niesie, ze się wszystkie alfy psują, ale to był tylko akumulator...
z tego stresu widać przegapiałam powitanie, chociaż pozdrawiam wszystkich jak leci, nawet dziadków, którzy nie wiedzą o co kaman