Stara się FCA ale efektów jeszcze nie widać ...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Printable View
Widać, ale nie w każdym salonie, bo przecież to nie "ich" salony i jak widać po komentarzach o naprawach, jedne są na poziomie normalnym, inne są głęboko w czarnej d... Może FCA boi się z jakiegoś powodu straszyć odebraniem autoryzacji skoro niektórzy tak sobie poczyniają i utrwalają złą opinię o polmozbytach i PRLu w całej marce.
FCA nie boi się - tak się mi wydaje. Odebrali autoryzację serwisu należącego do Carserwisu przy ul. Łopuszańskiej w Warszawie.
Straszą straszą ale jaka stawka taka jakość.
Ten na ul. Łopuszańskiej nie ma już autoryzacji. Jedynie na ul. Połczyńskiej ma autoryzacje.
[MENTION=73165]azar[/MENTION] - trochę złośliwości - to nie ja pisałem o "jednym z lepszych ASO". Jeśli chodzi o Carserwis to: serwis blacharsko-lakierniczy jest dobry (akurat na Łopuszańskiej); na Połczyńskiej jest tylko dwóch mechaników znających się na alfach, reszta to niestety stary Polmozbyt. Z serwisem mechanicznym nie jest źle u Dukiewicza, ale to też nie to co powinno być. Kultura techniczna młodych mechaników jest mizerna i to jest powszechna bolączka serwisów.
Może nie w temacie .... Ale warto....szczególnie końcowe 20 min
https://youtu.be/qizYvi_OQRc
Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka