Przecież to najdroższa Brera z tego rocznika na Allegro. Pozostałe oscylują w okolicy 26 000 zł.Cytat:
Nie za tania trochę?
Printable View
Przecież to najdroższa Brera z tego rocznika na Allegro. Pozostałe oscylują w okolicy 26 000 zł.Cytat:
Nie za tania trochę?
Panowie co myślicie o tym samochodzie? Głównie chodzi mi o cenę bo ta wydaje mi się przesadzona i wyceniałbym to auto bardziej na okolice 40 tys. Co prawda przebieg i historia jest bardzo fajna, ale mimo wszystko auto już swoje lata ma i niestety na koncie miało już jakąś szkodę.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...olx#xtor=SEC-8
Można prosić jakieś czujne oko o zerknięcie? :)
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-wagon-2-4-jtd-at-ID6za8AI.html
Całkiem nieźle to auto wygląda żeby było młodsze i w JTD to sam bym pojechał ją obejrzeć ,bo też szukam AR 159 tylko w JTD ok 200 kucy.
przebieg jest zastanawiający przejechane tylko 89 tyś, to średnio wychodzi ok 800 km w miesiącu. może był silnik zmieniany lub kręcony .
przed zakupem zleć oględziny w Autotesto zamawiasz przez neta i w ciągu 24 h dojeżdzają i auto tak ci prześwietlą,sprawdzą wszystko łącznie z ciśnieniem w oponach (podłączą pod kompa,wjadą na ścieżkę, miernik lakieru,zawieszenie, obejrzą każdą śrubkę w samochodzie,robią przy tym od 100-200 zdjęć.
Wyceniają usunięcie w aso ewentualnych usterek,i powiedzą czy auto jest warte tej ceny,czy raczej się targować.nie musisz nawet być na miejscu.tylko pogadaj z właścicielem czy udostępni auto do szczegułowej kontroli,podobno całe sprawdzenie trwa nawet 4 godz.
Poczytaj w necie opinie na ich temat i przykładowe raporty jakie wykonali.
- - - Updated - - -
Całkiem nieźle to auto wygląda ,ale cena też wydaje mi się ,że gościa trochę poniosło.
No fajnie tylko to 2.4 czego trochę się obawiam.
Mam jeszcze coś takiego: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-full-opcja-navi-gsm-automat-zadbana-garazowana-polecam-ID6zKc5I.html
seed przypadkiem mam 1,9 na sprzedaż :)
Mogę prosić o link do ogłoszenia lub więcej szczegółów?
Poszło PW, bo ogłoszenia jeszcze nie ma.
Dacie coś znać odnośnie Brery którą wrzuciłem? Stargowałem do 45 tys, ale zastanawiam się czy cena nie jest mimo wszystko trochę przesadzona.
Pozdrawiam