Do wcześniejszych roczników też będzie pasować?
Printable View
Do wcześniejszych roczników też będzie pasować?
Hej, pytanie czy po dołożeniu fizycznym przycisków ACC nr 156146359, startera czerwonego nr 156121190 i pokretla z race mode o nr 156129321 do 2017 q4 2.2 będę mógł normalnie jeździć i wszystko będzie działać?
Chciałbym dołożyć to fizycznie sam i później aktywować u kogoś. Jest jakieś przeciwwskazanie, żeby od razu po dołożeniu aktywować, czy można to zrobić później?
sorry jeśli pytanie już padło, ale lupka nie pokazała mi nic co odpowiada wprost.
Nie będzie działał zwykly tempomat po zmianie przyciskow na te z acc. Co do race, to najpierw sprawdz jaka mass wersję firmware w dtcm bo jesli nizsza niz 501 to nawet nie podchodz do tematu, nie przejdzie proxi
Jak najłatwiej sprawdzić wersje dtcm? Z tego co czytam to update DTCM to raczej odpada.
Widząc kolegów z giuliami 2016 i aktywnym race, rozumiem, że wersja dtcm może być 501 i wyżej nawet w 2016, ale może się zdarzyć, że 2017 czy tam 18 ma wersje poniżej 501?
Czy opcja z wyłamaniem plastiku w moim monostabilnym zamontowanym w fabryce przycisku jest również zależna od wersji DTCM?
1. Nie oni mają rwd wiec bez dtcm
2.501 weszly tak pi razy drzwi w polowie 2017
3.przeciez ty masz tristabilne (z monostsbilnym race), a nie monostabilne ktore w eu weszly w polowie 2018r
Czeski blad, zgadza sie, mam tristabline, - to można tam wyłamać i aktywować race wtedy? Czy dalej dtcm stary na to nie pozwoli?
Auto produkcja 04 lub 05.2017 z tego co pamietam...
Czy w tym przypadku pozostaje mi tylko logger od squadry zeby miec cos w stylu race? Czy jednak warto sprawdzic ver dtcm
Nie czytasz co pisze, chyba masz staty dtcm, ale zeby miec pewnosc trzeba zczytac co w dtcm, mes lub w aso na witech scan report.
A co do pokrętła to die pozbiej bedziesz martwil, raczej przerobka juz z uzupelnieniem komponentow co bylo gdzieś tu na forum opisywane - google