Kto z lubuskiego wozi się GyTy (ciemno szarą - blachy FSW xxxx), po miejscowości Kołacz gm. Połczyn-Zdrój? Widziana o godz. 16:35, skręcająca nad Jezioro Radonowieckie (Kołacz) :)
Printable View
Kto z lubuskiego wozi się GyTy (ciemno szarą - blachy FSW xxxx), po miejscowości Kołacz gm. Połczyn-Zdrój? Widziana o godz. 16:35, skręcająca nad Jezioro Radonowieckie (Kołacz) :)
Pozdrowienia dla właściciela czarnej oramkowanej 159 SW z reje PO widzianej dzisiaj po 14nastej na odcinku Szczecinek-Bobolice
Sliczna czarna 159 na trasie chociwel-węgorzyno i srebrna 156 sw przed liftem na struga w szczecinie.
Ktory dzisiaj lecial swoja 166 po Szczecinskiej na Warszewie? :)
no ja a kto mogl? :) w ostatniej chwili Cie zauwazylem.
Pozdrawiam kolegę w 156 SW na blachach z Lubuskiego, widzianego dzisiaj na S6/A6
Wczoraj na trasie Dźwirzyno-Rogowo widziałem pięknego Spidera (Gtv).. jechał w kierunku Dźwirzyna :D niestety noc minęła i nie pamiętam już tablicy rej.. ale chyba miejscowy.. kolor jakiś ciemny (skleroza)..
Zapewne w okolicy nie ma ich za dużo.. może właściciel jest wśród Nas? :D Chętnie bym obczaił z bliska.. bo wczoraj to rowerem na ścieżce jechałem jak mnie mijał..
Dareme co sie tak krecisz po Warszewie? :) Dzisiaj prawie w Ciebie wjechalem moim dwu kolowym pojazdem ale zapatrzony byles gdzie indziej ;)
Pewnie na jakas fanke Alfy :D zamieszkalem na Warszewie :) czym jechales i o ktorej mniej wiecej godzinie?
Warszewiak?:) Zjechales z mini ronda kolo 18. My jechalismy do ronda...Ania ulica , a ja chodnikiem po drugiej stronie. W naszym przypadku dwa kola oznaczaja tylko rowery choc dzieki prezydentowi RP zastanawiam sie nad jakas zabawka ze 125 cm3 :)