Oczywiście, bardziej miarodajne są Twoje obserwacje niż grupa 1500 osób z usterką silnika.
Printable View
Oczywiście, bardziej miarodajne są Twoje obserwacje niż grupa 1500 osób z usterką silnika.
Logiczne! W myśl zasady moja prawda jest mojsza.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
To sie panowie nazywa beton.
Tak wiem i znam to, ale kiedy jesteś w trybie D a niekoniecznie chcesz bić rekord do setki tylko po prostu ruszyć ze świateł "normalnie", to przenosisz prawą nogę z hamulca na gaz, wciskasz i... nic. Długa chwila zawahania. Na trybie N tego nie ma, grzeje od razu.
Panowie, co dokładnie znajduje się w środku czerwonej saszetki na dokumenty? Instrukcja, uzupełnienie do instrukcji i książka gwarancyjna, czy jest coś jeszcze? Pytam gdyż ASO po zakupie dosłało mi książkę gwarancyjną i nadal coś w środku pustawo aż zwątpiłem. Dodatkowo czy macie na boku drzwi naklejki z ciśnieniami.
Nie wiem o co i o jakie poprzednie posty ci chodzi. Zadałem normalne pytanie, w audi miałem oprócz instrukcji i karty gwarancyjnej, książkę przeglądów serwisowych, instrukcję do multimediów, skróconą instrukcję, wykaz serwisów itp. Moją "paranoję" popieram faktem, iż jakoś kartę gwarancyjną dealer musiał mi dosłać pocztą. A sprzedawcy w alfie to niestety nie wiedzą o giuliach nic.
Pany do TSa bedzie ok ?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/10/71.jpg