Żałuj warto było jeszcze zostać :P
Printable View
dzieki za spota było miło :P szkoda że nie mogłem przyjechać swoim autkiem ;/
Ja to przede wszystkim dziękuję Grześkowi (Żuwikowi jak by ktoś jeszcze nie wiedział :) ) za obrócenie żarówki i ustawienie świateł, ja już chciałem nowe lampy kupować... Jak zwykle zacnie a finał tradycyjnie pojechany :D:D:D Weronika, proszę tam te tablice rej zamazać, nie potrzebuję antyterrorystów w domu w Wielkanoc :P Idzie lato a co za tym idzie będzie więcej ciepłych wieczorów, może na ten czas cykliczne spoty zamienimy na cykliczne spontany :D Taki żart, nie mam zamiaru niczego zmieniać, jest dobrze.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Wesołych :P Macie zabujcze pomysły :P
No i o to wlasnie chodzi:) WESOLYCH ŚWIAT
[QUOTE=żuwik;559635]Haha, to ja za tydzień biorę ze sobą kąpielówki... tak na wszelki wypadek ;)
ja zatem schowie do mojej "malej torebki bikini;))dzieki za spocika a raczej za 4 jego czesci tesco, sfera, dębowiec ehehehehh to był dopiero hardcore;) i bp na którym faktycznie jak sie tak teraz zastanowie juz jakos tak inaczej wygladalam heh;)) do zoba znów i MERRY CHRISTMAS rzecz jasna;)))
a nikt nie chciał się spotkac przed świętami szkoda że musiałem walczyć z zakupami ale nastepnym razem będzie lepiej
Asekuracyjnie oprócz kąpielówek zabiorę jeszcze ze sobą rakiety śnieżne, krem UV, piankę i butle do nurkowania, gogle i marker do paint balla, łyżwy, uprząż wspinaczkową i szachy :D Nic mnie już nie zaskoczy :D A to bikini, hmmm chętnie zobaczę, ostatnio Weronika się ze mną rozbierała, tylko przez ten biustonosz czuję się oszukany :P