Pozdrowionka dla Państwa w ciemnej 166 mijanej dzisiaj na ciasnym skrzyżowaniu w Brzeszczach koło targu. Była wymiana spojrzeń ale zbyt ciasno na machanie :D.
Printable View
Pozdrowionka dla Państwa w ciemnej 166 mijanej dzisiaj na ciasnym skrzyżowaniu w Brzeszczach koło targu. Była wymiana spojrzeń ale zbyt ciasno na machanie :D.
pana z czarnej 156 na so z którym wspólnie lecielismy w str huty katowice
ps. ten benzyniak to troszke Ci kopci
A ja pozdrawiam Kwiata :P i Grzesia ;) za miły spokojny grill wczorajszy .
Grzesiu dzięki za OFF-a bo nieciekawie i tak wyglądam :( piep** komary
a ja pozdrawiam Izane!! widziany dziś na tyłach banku PEKAO jak kradł worek z pieniędzmi :D
ps. dasz trochę?? zbieram na GTA :P
a mnie to nikt nie dostrzega... żaden kierownik alfy...
ktos z forum? codziennie mijam sie wracajac z pracy-czerwona 145 tablice RBR,szara naklejka Boxer przez cale drzwi i blotnik tylny.
Pozdrawiam Pana w ciemnej 156 SW na rej KTA (bądz KT) z ramkami klubowymi widzianego dziś na ul.Wyspiańskiego w Tarnowie,szedłem poboczem i za późno się zorientowałem oraz pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 po FL na rej KGR poruszającego się w Nowym Sączu ul.Barską w kierunku Korzennej :) Piękna Bella :)
Ja również pozdrawiam :))) <srebrna>
czytam, czytam jak sie pozdrawiacie i musiałam konto założyc żeby podziękować :) będę od teraz stałym bywalcem :)
---------- Post dodany o godzinie 18:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:58 ----------
No i tak wogóle witam was wszystkich :)
Marian,czy nie parkujesz przypadkiem czerwoną 155 w okolicach bramy głównej hts?
Pozdrawiam szczęśliwca w bordowej 159 2,4 JTDM (SBI...) stojącej na podziemnym parkingu Sarniego Stoku w BB. Ta wizytówka, to ode mnie. Marzyłem o tym kolorze ale trafiła się czarna i też jest OK :victory: