Ja nadal bez poprawionych dywaników.. Ehh.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja nadal bez poprawionych dywaników.. Ehh.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Witam,
jak wyglada sprawa z dywanikami do 159 SW do bagaznika? Ma ktos jakies foto pogladowe jak to wyglada i czy w ogole warto kupowac?
Pozdro
Mój dywanik od strony pasażera też zaczął sie rozpadać na czerwonych elementach, jak widać wszystkie te elementy były klejone. Mam je niecały rok i ani razu ich nie myłem myjką ciśnieniową, jedynie spryskiwałem preparatem i za chwilę odkurzałem, lub trzepałem. Szkoda, wersja premium powinna być bardziej rzetelna w wykonaniu. Trzeba sie przenieść na gumowe i będzie spokój. Szkoda że nie ma gumowych z laną czerwoną gumą i wzorem.
Wczoraj odebrałem zestawik dywaników razem z dywanem do bagażnika, jestem bardzo zadowolony. Dywaniki wyglądają na bardzo solidne, a przede wszystkim stylowe.
Mam jednak mały problem ze stoperami, nie dam rady ich wcisnąć :) Nawet gdy wyciągnę dywanik i próbuję to zrobić na twardym podłożu, dziś znajdę więcej czasu to jakoś przypiłuję lub coś innego wymyślę z tymi stoperami :)
Fotki później :)
Jak wyglądają te stopery w dywanikach? U mnie z podłogi wystają takie "sutki :p" :)
Sutki muszisz wykrecic i wkrecic stopery ktore przychodza z dywanikami. Jesli chcesz zeby pasowaly dywaniki pod ori stopery to polecam dywaniki carmat na niemieckim ebayu ktore wysylane sa z polski [emoji14] http://m.ebay.at/itm/192236509826?_t...76&_mwBanner=1
Sam je mam i polecam, pasuja idealnie bo sa wyciete jak oryginalne. Stopery tez w oryginalnych miejscach i pasuja w sutki.
Ale klubowe posiadają stopery dla tylnych dywanów, choćby dlatego warto w nie zainwestować.
No zawiedziony jestem... Po połowie tygodnia napisy się ścierają.... Raczej nie brzmi to na premium.
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Raptem kilkaset przejechanych kilometrów.http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/08/302.jpg
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Zaraz dosaniecie odpowiedz, ze buty macie z protektorem ktorego producent nie przewidywal w uzyciu do tych dywanikow.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk