czepiasz sie ptaku :D kolega Nazar , jedynie pisze to co wynika z opisu aukcji , które poleca :D może rzeczywiście to rarytas z oponami bdb i w dobrej cenie :D
czepiasz sie ptaku :D kolega Nazar , jedynie pisze to co wynika z opisu aukcji , które poleca :D może rzeczywiście to rarytas z oponami bdb i w dobrej cenie :D
Nudzi mi się to wyszukuje "rodzyny" :) Kto chce i ma blisko to podjedzie i se obada. 800pln to są warte te opony jeżeli są w takim stanie jak pisze sprzedający . A nóż komuś wpadną w oko i może akurat będą w takim stanie jak opis głosi . Kto nie ryzykuje .... ten kupuje zestawy za 2000-3000pln:P
- - - Updated - - -
Moje jak chciałem kupić to też wszyscy mieli wątpliwości - jak? za 1000? Krzywe , zdarte i chińskie chyba . A podróż do Warszawy okazała się najlepszą decyzją co do podpicowywania Belli . Koła idealnie proste , 2 opony nówki , 2 na 2 sezony czyli dostałem felgi i 2 gorsze opony gratis do tych 2 dwóch:P Nie wszyscy oszukują w aukcjach:P
- - - Updated - - -
Drift-r i można troche podciągnąć nadkola i 9/10 cali się upcha:) I nawet gość to delikatnie zrobiłZałącznik 83685
albo można tak :D Załącznik 83691Załącznik 83692
E no 159 ma już nadkola tak wyprofilowane ,że można tam upchać z kombajnu felunek . Tyle ,że do mnie nie przemawia "amerykański chrom" , a ta czerwona GTA - ot szprychy w 19" chyba . No ale fajnie wygląda jak koło wypełnia nadkole a nie jak w serii Załącznik 83693 Przeca ta Alfa idzie w teren z Hummerem wypuscic:P
Trochę już się na allegroszu napatrzyłem na te felgi z super oponami i nawet kilka razy się po takie wybierałem, jednak jak zawsze jest jakieś ale. Bardzo często te super opony mają te swoje 6-7mm ale na środku a po bokach są zjechane, często są wyschodkowane (wyząpkowane - jak kto woli), a najczęściej są to roczniki 2003-2005 jakichś kiepskich opon źle przechowywanych (twardych) przez wulkanizatorów określanych jako szrot. Dlatego warto czasem wypytać o takie elementy. Coś bardziej sprzedsiębiorczy handlarz będzie się upierał że opony nie są wyschodkowane i można je śmiało zakładać, a po założeniu okaże się, że huczą niemiłosiernie na co sprzedawca powie - to takie opony - szersze i z tym kształtem bieżnika muszą huczeć i inne ściemy. Zwykły zjadacz chleba najczęściej nie wie co znaczy wyschodkowane albo przy oględzinach pali głupa, że nie wiedział co to jest i u niego spisywały się super. A często sprzedający potrafią napisać że cena jest za felgi a opony kupujący otrzymuje gratis i wtedy nawet jak dostaniemy opony nie nadające się do użytku opisywane jako super ekstraśne to i tak nie mamy o co się kłócić bo przecież dostaliśmy je za darmo. Krótko mówiąc - bądź czujny jak pies podwójny.
Tylko przy tym delikatnym podciąganiu najczęściej i tak trzeba pół samochodu malować bo samą rolką aż tyle się ich nie poszerzy.
A co sądzicie o tych do 156SW? http://moto.allegro.pl/oxy-gold-5x98...958295582.html
Podobają mi się bardzo - et i inne wymiary chyba w porządku?
same felgi ładne, ale czy będą tak samo wyglądać na aucie? Wydaje mi się, że niestety nie.
chcesz zrobić z alfy subaru? :P tak to felgi całkiem spoko ale nie wiem czy będą pasowały do alfy
Właśnie się tak zastanawiałem jakby to wyglądało.. Załącznik 83973.
147 na tych borbetach (teraz na telefonach stoi) nie prezentowała się jakoś źle a krój moim zdaniem zbliżony :) co do złotego to uważam, że do grigio metalicco by nawet całkiem podszedł :) No ale skoro mówicie, że nie bardzo to się wstrzymam chyba.
Fajne ale sądząc po cebie to raczej chinskie . Co do wzoru to będzie pasować na pewno . Nie pierwsza gwiazda na Alfie pozatym ładniejsze niż te Borbety . Są gusta i gusciki tak samo jak w dyskusji co do felg BBS w Alfie - są przeciw ( oni ) i za ( Ja i inni oni ):D
- - - Updated - - -
Zrób se wizualizacje w jakims programie graficznym albo postaram sie znalezc adres stronki na której takie rzeczy się robi.
- - - Updated - - -
Tu macie stronke na której jest fajny kalkulator Alcar'a do felg ( z lewej strony - przybornik ) :
http://www.felgi-opony.com/konfigurator%20...%2014a44837eb%20(http://www.felgi-opony.com/konfigurator_felg_aluminiowych?PHPSESSID=0ac334515 %209cb05fa8582fc14a44837eb)