Pytaj o podłogę i podłużnice jak to jest w miarę całe to warto brać. W silniku jeśli wał jest dobry to śmiało brać tylko tego nie ma jak sprawdzic:D
Printable View
Pytaj o podłogę i podłużnice jak to jest w miarę całe to warto brać. W silniku jeśli wał jest dobry to śmiało brać tylko tego nie ma jak sprawdzic:D
Ostatnio do mnie dzwonił szukał amortyzatorów tych do elektronicznego zawieszenia ...
W Gdańsku jest firma, która takie regeneruje - podobno pełna profeska.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID5e1UN.html
Już jakiś czas temu była. Na początku już zalatuje agro tuningiem. Instalacja gazowa z BLOSEM i stożek pełna profeska. W Srodku dodatkowe przełączniki. Turbo, nitro.
A tak na poważnie. Kolejny który myśli że zbije fortune - Pasjonat :moil:
Błotniki tył do roboty, pod nimi dziury. Podloga na pierwszy rzut oka ok.
I cwaniackie podejście sprzedającego ktory jest za mocno pewny siebie.
Niech sprzedaje dalej .. ;)
Ale w porównaniu do innych "perełek" to autko i tak prezentuje się nie najgorzej.
Ja w zeszły weekend obejrzałem sobie zieloną - byłą forumową - 155 2.0 ts z Tychów (bo miałem po drodze :):P). Samochód przerdzewiały na wylot ale ktoś się skusił i kupił. A cena w okolicach 1400pln...
Ale ta nie kosztuje 1400 tylko 3000 i właściciel utrzymuje że auto pasjonata itp. Pozatym na zdjęciach każde auto można przedstawić z najlepszych stron.
Tak jak ostatnio dzwoniłem do pasjonata który miał 8v, ale twierdził że 16 bo ma 2 wałki rozrządu.
Ostatnio modne stało się bycie pasjonatem, albo posiadanie auta kolekcjonerskiego i pisania w ogłoszeniach o tym.
Dokładnie, w ogłoszeniach aż roi się od "jedynych takich zobaczów", "jaktajmerów", dla kolekcjonera od pasjonata, rodzynków, perełek etc. :)
Chce ktoś faktyczną perełkę?? Cena 8kPLN;)