Pozdrowienia dla kolegi z DKL na trasie ddz/ świdnica (latam jeszcze na rejstracjach DBA) widziane dodatkowo pare sztuk w walbrzychu na victori ;)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi z DKL na trasie ddz/ świdnica (latam jeszcze na rejstracjach DBA) widziane dodatkowo pare sztuk w walbrzychu na victori ;)
Dzisiaj widziana na legnickiej 156'ka taxi z ramkami, oraz srebrna 159'ka na skrzyżowaniu rybacka-legnicka :-)
Dziś w Oleśnicy 156 FL, wsadziłem wizytówkę za wycieraczkę http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/10/261.jpg
Pozdrawiam również sympatyczne koleżanki z Jelcza na ramkach AC .
Trzeba było dzwonić, obejrzałbyś felgi :p
Kolezanki jelczem jezdza ?respect!
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Na bank, sprawdziłem w Twoim temacie, numer rej. się zgadza :)
Wczoraj około 15:00 mignęła mi srebrna 146 koło pętli tramwajowej na Biskupinie ale nie widziałem numeru. Też Ty? :)
Zgadza się :-) też ja :-D
Ładna blondynka w giulietta bez ramek dalem jej wizytówkę:)
Dziś o 15:30 w Wałbrzychu kolo statoil kierowniczka w czarnej AR 145 Na blachach DW. Szedlem juz piechotą i widzialem od tyłu dlatego nie mogłem machać jednak mimo wszystko pozdrawiam :)
widziana dzisiaj przed 9 we Wrocławiu na Sokolej czarna 147 na blachach DWR 611..Kierowniczka skręcała w ulice Januszowicka. Trochę późno zauważyłem wiec nie zdążyłem pomachać ani na asfalt się rzucić:) pozdrawiam
Pozdrawiam kolege mijanego w bielawie za obwodnicą chyba liftowe 156 w sedanie na ramkach :)
Albo mam zwidy albo po walbrzuchu jeździ drugi czarny sport wagon 156 nr rej DB 9610C przynajmniej taka widzialem przejezdzajaca przed chwilą po wroclawskiej kolo statoila...
Tez juz widzialem kilka razy te numery :-)
Też widziałem, ale nie jest zrzeszona :P
Ja widzialem ja na ramkach i nie mowie tu o swojej DB 9710C Bo na poczatku to myslalem ze ktos skroil mi auto...
Przy okazji pozdrowionka dla 159 z którą łapki wymieniłem zaraz za strzegomiem na dk5 w kierunku a4 :)
To ktoś chyba zakupił :D wcześniej widziałem bez, ale jak na razie nikt się nie przyznaje :D
JA też widziałem wczoraj w wałbrzychu około 16 czarną 156 SW wyjeżdżającą z ulicy Długiej. Później przed 18 oramkowane dwie 156 jedna w Strzegomiu chyba DSW 17.. ??? wyjechała z ulicy przy lidlu a druga przed Lusiną od strony Strzegomia też chyba na DSW ......... Trochę szybko było więc i na reakcję mało czasu :):) Pozdrawiam
Tak :):)
hehe no widzieliśmy i również pozdrawiamy :) wracaliśmy od lakiernika po odebraniu małej :)
Widziana oramkowana 147 1.6 TS pod galerią w W-chu a dokładnie pod sklepem jysk :D Pozdrowienia :D
Jeszcze raz pozdrawiam czarną 156 na ramkach mijaną dziś przed 8:00 na opolskiej we Wrocławiu :)
dzis po 8 rano przy samym Swiebodzkim srebrna 156 sw z rejestracją na E... widziana od tyłu:)
Ja pozdrawiam z lekkim poślizgiem kolegę mijanego na drodze Jelenia Góra - Karpacz w dn. 18.10 koło 13 godziny na wysokości Mysłakowic :) Kolega pomachał ja zobaczyłam w ostatniej chwili i odmachałam ;) Nie wiem czy widział :) Tak czy innaczej pozdrawiam.
a ja pozdrawiam mijanego kolege z liftowej 156 SW koloru szampanowego mijanego w bielawie ;)
noo jest i taki kolor :D srebno-złoty :)
No widzisz pare "babskich" kolorów rozróżniam :)
Pozdrowienia dla załogi czarnej oklejonej 156. Tesco Kamieniec Wrocławski-Jeszkowice. Wczoraj przed 19.
o ile dobrze kojarze to wypolowałem dzisiaj kolege dylu we Lwówku Śląskim ;)
stałem bezczelnie na skrzyżowaniu przy cmentarzu jak zawracaliście i sie gapiłem na auto :D
pozdrowionka dla dawidee26 widzianego dziś ok 16:45 koło statoila :)
tak to ja machałem jak czubek czerwoną siatką idąc piechotą :)
Tallmen ,Ja rownież pozdrawiam!:)
Pozdrowienia dla kierowcy GT (szarej?) na tablicach DJE, wypatrzony wczoraj na parkingu cmentarza w Świdnicy (Łukasińskiego) :-)
Pozdro dla kierowcy błękitnej 156 widzianej dzisiaj obok szpitala w Świebodzicach :)