czarna julke na ramkach która odpoczywała na stacji koło siłowni
Printable View
czarna julke na ramkach która odpoczywała na stacji koło siłowni
Pozdr dla wlasciela czarnej 147 spotkanego u Cinka, niech koni przybedzie! ;)
pozdrawiam czarną 156 sedan na ramkach którą spotkałem na skrzyżowaniu wielicka z nowohucką około godz. 15, spotykam już tą alfę któryś raz z kolei i pani która siedzi w środku nigdy mi nie macha.:)
Pozdrawiam kolegę , kolejny raz :) Oświęcim , AR 156 srebrna z rameczkami!!
Przemek Twoja Twoja :) oczywiście umyta stała i patrzyła na mnie :)
No ja rameczek jeszcze nie mam (z dobry tydzień czekam już :( ) ale mieszkam dość nie daleko groszka a.k.a milei ;) Belli dość trochę jeździ po R/R1 i żwakowie ale to pierwsza którą na ramkach widziałem
pozdrawiam koleżankę w srebrnej 156 na ramkach DG widzianą wczoraj popołudniu w sosnowcu kolo hali dorian, własnie wsiadałem z narzeczoną do samochodu a mijająca nas koleżanka zwolniła i ładnie się uśmiechnęła :)
Dobra a teraz mi sie przyznac kto wczoraj byl u mnie ciemną 156 na rej SI i odbierał kierownice ktora moj ojczym mu skórą obszywał??
Pozdro dla Pitera stojącego na lewoskręcie pod krokusa z Bora dziś o 16, mijałem Cie z kumplem cieńkim po prawo jadąc na wprost.
pozdrowienia dla Pana z czarnej 147, z którym chwile porozmawiałam pod Auchan dzisiaj w Gliwicach około godziny temu, pełna synchronizacja, razem przyjechali, razem odjechali;)
to ja tez pomacham
Pozdrawiam AR 159 czerwony sedan pomiedzy Pilznem,a Wojniczem ok.9 rano,pozniej 159 czarne SW na KR widziane w Zakopcu ok.12:30 -jechalem zaraz za nia od Orlenu przy wlocie od Krakowa do pierwszego ronda,pozniej bordowy sedan 159 w Zakopcu niedaleko dworca ok.15,niebieski GT chyba ok.17 w Myślenicach na rondzie-za pozno Cie zobaczylem ale wydawalo mi sie ze machales,i Blond Pania w czarnej Brerce jadacej w strone Krakowa w okolicy Łapczycy/Bochni,czarne 159 SW w Tarnowie na parkingu podziemnym pod Gemini ok.19 - stanalem Face to Face :-) oraz inne alfy na drodze m.in.srebrny sedan 156 w Nowym Saczu ktory mnie wyprzedzil i inne a bylo ich dzis naprawde sporo.Wszystkie raczej bez klubowych ramek.
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 na tablicach SO. Stała na lewoskręcie przy Nemo w Dąbrowie Górniczej ok. 17:30 w piątek :p. Bella na ramkach była oczywiście :)
(cytat z 25-11-2007)
Jakiś tydzień temu tłumaczyłem to swojej siostrze, tylko, że 156 i 166 zaliczyłem do tych "starszych modeli" a jako nowsze podałem MiTo, i Julkę.
Więc misja spełniona, Ci "nowi" z przed 5 lat już nauczeni. teraz czas uczyć następnych.
Pozdrawiam i będę pozdrawiał
Pozdrowienia dla pani z czarnej 147 widzianej w sobotę jadącą z Brzeszcz w stronę Oświęcimia ( była łapka:) ). Oraz pozdro dla czerwonej 166 widzianej, w ten sam dzień, wieczorem na ramkach pod Kauflandem w Osw.
pozdrowienia dla ciemnej 156 (koloru nie znam dokładnie bo ciemno było) na klubowych ramkach - widziana dziś ok 2.40 w Olkuszu
i zaległe pozdrowienia dla alfy 147 na rej. KOS widziana w Oświęcimiu w czwartek :)
i dla Kurisa :) spotkanego w czwartek :D
To jak nazwać ludzi ze 145/146? Niedouczeni? Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka, ale kiedy mam pewność widząc właśnie te modele... to jest to bardziej bolesne niż Mito czy Giuletta (a również nie do końca się z tym zgodzę). Wracając z wakacji to nasze "ramki" miały to gdzieś, a zwykłe Alfy odpowiadały. :P
pozdro dla 166 na wybickiego jak dobrze pamietma nazwe tej ulicy ;) w dabrowe o 11 :) trabnales ale juz za pozno bym zareagowal ;P
Pozdrawiam kierownika 156-stki zaparkowanej wczoraj na Starowiślnej w Krk ( byłem na lodach :D) i kierownika też czarnej i też 156 TSA**** (? chyba), spotkanego na Królewskiej przed chwilą. Tablica się urwała? :P
I ja również pozdrawiam:) Tablica urwała się po starciu z małą sarną;/ Naszczęście mała.
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159:) prawdopodobnie SJ ...Gorzów/okol.Ośw. :) odmachane!!:))
Szczerze, po latach negatywnych doswiadczen w nieodpowiadaniu na mruganie i machanie, bardzo rzadko pozdrawiam Alfy, a bedac zupelnie szczerym to mialem (szczegolnie przy pomocy AR 75) i nadal mam momenty, kiedy pragne sprowadzic do parteru tych "niedouczonych", ktorzy wybrali AR bo salon dal wiekszy rabat niz na Citroena lub Hyundaia i mam wtedy wiekszy fun niz przy objechaniu VW :) Troche to chore, ale tak wlasnie mam...
ja pozdrawiam wczoraj widzianego kolege na ul. Ligockiej w 147 na ramkach łapki były (fajne światła z tyłu) i dziś jakieś 10 min temu niejakiego bociana na ul. Boya-Żeleńskiego w Kostuchnie stojącego na światłach (przyjechałeś pooglądać prawdziwo gruba ja ?? Pozdro :)
kursa mom coły tydziń na bożych darach :-)
prawdziwo gruba - ha ha ha ha - dobre sobie , chyba grubka ( tako mało ) :lol:
a jo wczoraj pozdrawioł koleżanka w 147 KCH ( ino na cb wołołem kolege i dopiero jak wyprzedzałem to zauważyłem że to jednak Pani była )
a dzisioj w DG 156 fl sw SD - światełka były
a ja pozdrawiam wyprzedzanego na A4 z Krakowa kierowce 145 łapka awaryjne i nic... chyba kolega nie zaczaił o co chodzi...
od ponad 2 miesiecy jeżdzę po Krakowie i jeszcze nikt mi nie dał sygnałka :/
Jak chce się sygnałków, to trzeba mieć ramki. Ja nie pozdrawiam innych Alf poza tymi oramkowanymi- chyba, że ktoś wcześniej pozdrowi.
Pozdro dla Pana w fajnej nowej Giuliettce - kolor ciekawy:) Widziany dziś w Radlinie ok. godz. 14 na wysokosci stacji palic Crab. Pomachane i odmachane.
Strażak:) czy to nie ciebie w 159 sedan widziałem w niedziele na zjezdzie z ronda McDonald'a? Pomachałem, ale z pewną doza niepewnosci...
wieri ty to byles w szoku jak na stacji Cie upolowalem. anyway zrobiles z kolami
To jakiś dziwny zwyczaj wprowadzasz kolego...Czy to, że nie ma na aucie ramek robi z kierowcy gorszego członka społeczności Alfisti? Ja na swoim nie mam ze względów estetycznych a macham każdemu napotkanemu Alfisti. Pachnie mi to delikatną dyskryminacją:( Jeśli ktoś odmachuje to znaczy, że Alfa dla niego to nie tylko pojazd, a Ci którzy tak tylko Bellę traktują powinni zostać "zarażeni" przez nas właśnie tym czymś...
P.S. Pozdrawiam AR 147 w szampańskim kolorze, która wyjeżdżała z ul. Śląskiej w Wodzisławską dzisiaj w Rybniku:) Nie machałem, bo jechałem służbową Skodą :(
Pozdro dla himek wlekacego sie z pracy :)
Wysłane z mojego GT-I9000
Bociek wczoraj to światełka ode mnie :) Koło Ciebie jest jeszcze nowy użytkownik tylko się menda oflagować w ramki nie chce, pomyka czerwona 147 3d po lifcie.
Dzięki, kurde nie widziałem Ciebie :(
A do kogo nalezy w Tychach srebrna 156 na ramkach, ze znaczkiem Ferrari pod kierunkowskazem?;) Stalem obok w niedziele na parkingu przy Realu.. ehh musze sobie w koncu sprawic ramki!
p.s. jaboleq chyba znamy sie z Call of Duty (nick powerslave) i ogolnie przez Jus i Gajde :P
Wieri
dosc ulomne podejscie
bedac również motocyklistą pozdrawiam sie ze wszystkimi motocyklistami a nie tylko tymi którzy np. mają tak jak ja yamahe
himek jednak to nie ty :P sedan 1.9 jtd rej ST ..23E (chyba) ... miała nalepkę z tyłu z prawej ... przyznaj się kto to :D
tasiek no popatrz, jak nie CoD to Alfa :))) pozdro