Bym się wybrał, ale mam imprezę w domu. :D
A w przyszłym tygodniu nie mam ostatnich zajęć, także ruszę sobie o 15, jak się zepnę to może nawet na 19 pod Narodowy z Gdyni się wyrobię. ;)
Printable View
Bym się wybrał, ale mam imprezę w domu. :D
A w przyszłym tygodniu nie mam ostatnich zajęć, także ruszę sobie o 15, jak się zepnę to może nawet na 19 pod Narodowy z Gdyni się wyrobię. ;)
Ja odpadam z wyjscia lub ewentualnie jak dobjecie do mnie i znajomych do city24 :P
Ja gdzies wychodze, ale ze tez sie nie znam wiec ide za tlumem. Jak chcecie, to mogę później napisać dokąd ;)
Abstynenci :P
Ja tez z miłą chęcią bym poszedł. ...ale..... na mazurach musze siedziec:)ostatni raz w tym sezonie; łódź zwodowana i powrót do wawy.. bo noce nie zaciekawe juz są z temperatura 0;-)
Dodano po 3 minutes:
Załącznik 147094[/IMG]jak by co zapraszam do mnie:) jest ciepło, )
Coś słabo z chętnym :-[
Tofik jak tam pijecie gdzieś; )?w następnym sezonie tak jak mówiłem spoty u mnie nad jeziorem:)
Wyrwalem się wcześniej z roboty, dzwonię do Majki a ona że chętnych brak, to obrałem kurs na swoje osiedle, wstąpiłem do Łukasza na małe co nieco i tak się skończyły sobotnie balety :-\
Wloska organizacja :P Trzeba ustalic z gory termin i miejsce. Bo tak to bedziemy do Nowego Roku sie wybierac. A teraz Salute ;-) %%%
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk
Tak jak zawsze tofiki i lukasz i picie:) ja jestem za ja jak będę blizej;) zmianowy pijaku ty od 0%jak Juz będę to ty pierwszy pijesz bez popity:)