Jechałeś legnicką od miasta i skręcałeś w lewo przy bunkrze :) Stałem naprzeciwko, dosyć blisko biorąc pod uwagę Twój skręt :)
Nie przejmuj się, ja też kiedyś spałem w aucie. Co prawda w autobusie nocnym, no ale problem jest mi znany :)
Printable View
Widziana srebrna SW, posiadała ramki na ul.Walecznych ;) Pozdrawiam ;)
no przyznaj się, przyznaj ;) jakby co, to będziemy milczeć jak grób :cool:
A co do zauważania innych, to mnie dzisiaj mąż nie zauważył przejeżdżając tuż obok mnie, więc wypadki chodzą po ludziach.
Musiałam go ścigać po mieście :D To, że ślepy to już wiedziałam, ale że głuchy to odkryłam w międzyczasie, jak trąbiłam na niego, a on nic :lol:
Na Legnickiej jechaliśmy już stadem i spotkaliśmy kolegę w ładniutkiej, żółtej 145. Pomachaliśmy sobie wzajemnie z uśmiechem od ucha do ucha.
A tak z ciekawostek, to dzisiaj na Wincentego jechał mi na czołówkę jakiś zakręcony gość co sobie dołożył jeden pas :lol:
Na szczęście nie alfista, chociaż w tym samym czasie jakaś alfa jechała właściwym pasem.
widziana dziś około 12 szara AR 156 na forumowych ramkach na tablicach DL w Lubinie przy wjeździe do real'a, jechałem srebrnym z czerwono-pomarańczowym paskiem wzdłuż boku seatem alhambra