odśnieżyłem,nalałem do pełna wymieniłem tarcze i klocki i.. założyłem zimówki ;-)
Printable View
odśnieżyłem,nalałem do pełna wymieniłem tarcze i klocki i.. założyłem zimówki ;-)
ZALOZYLEM mojej alficy buciki zimowe :) bo jzu nei dalo sie jexdzic:P
Założyłem nowe postojówki T4W BlueVision zamiast H6W. Jedna halogenowa mi się spaliła, jeden LED CanBus też padł, więc postanowiłem, że nie będę kombinował i kupię T4W, które pewnie sobie dłuuuuugo poświecą.
Tak dla potomnych napiszę, że komputer nie wariuje i nie pokazuje przepalonej żarówki mimo 4W. Można też zastosować R5W, ale nie ma ich w wariancie BlueVision.
Odśnieżyłem i wbiłem 189-ty tys. km ;)
Właśnie ładuję jej akumulator...
Przesmarowanie uszczelek preparatem przeciwko przymarzaniu.
odśnieżanie ale lekko bo przed śniegiem na myjni bezdotykowej zlałem alfe samym woskiem za 5 zł :P bez spłukiwania i teraz śnieg wcale się nie lepi i spada przy lekkim wiaterku do czysta :) no i nówka aku siedzi od wczoraj bo stary jeszcze niemca pamiętał :)
Dzień przed spadnięciem śniegu auto przeszło Car Detaling przed zimą. Efekt ? Mega nawet przy obecnych opadach i mrozie auto błyszczy i jest czyste.
Zakupiłem w końcu nowe buciki na zime:D
rozpuściłem zamarznięty letni płyn do spryskiwaczy, spuściłem go z układu i zalałem zimowy może teraz nie zamarznie;]