Załącznik 229702
Nikt nie ukrywa, że na paczkę się długo czeka...
Na Ferrari też trzeba czekać. To nie jest zwykła marka, że wejdziesz do salonu, pokażesz palcem i masz. Samochód trzeba wyśnić. Ramki też :D
Printable View
Załącznik 229702
Nikt nie ukrywa, że na paczkę się długo czeka...
Na Ferrari też trzeba czekać. To nie jest zwykła marka, że wejdziesz do salonu, pokażesz palcem i masz. Samochód trzeba wyśnić. Ramki też :D
Teraz się dowiaduje dopiero :) Mimo wszystko to bardzo długo...szczególnie, że człowiek przyzwyczajony wszędzie koło 3 dni i paczka w domku. Regulaminu nie czytałem (ktoś czyta?) więc skoro tak jest to odpuszczam i czekam 14 dni...7 już mija więc mniejsza połowa została :)
To nawet nie jest regulamin tylko opis każdego przedmiotu dostępnego w naszym sklepie. Opisy są "prawidłowo" krótkie, żeby kupujący mieli siły doczytać do tych trzech punktów odnośnie przesyłki :)
Jak macie pomysł jak lepiej zaznaczyć takie zasady to dajcie znać... moim zdaniem przystępniej się nie da tego zrobić...
Do mnie ramki dotarły bardzo szybko i jestem bardzo zadowolony. Nie mam zastrzeżeń do wykonania i transportu. Moja alfa gt wygląda teraz jeszcze ładniej.
OK...14 dni właśnie mija. Gdzie ramki? :)
Jest napisane 14 dni...niema 14 dni roboczych, czy 14 dni świątecznych...i tak to jest najdłuższy okres oczekiwania z jakim się spotkałem, same ramki tanie ale z przesyłką wychodzi drogo. Mam takie pytanie. Czy w ogóle zostały one już wysłane do mnie?
Jak dla mnie to nawet z przesyłką są tanie jak barszcz. Ludzie kupują droższe a o wiele gorsze. Fakt faktem fajnie by było jakby ramki były lepiej pakowane. Nawet kosztem większej opłaty za przesyłkę.
Do mnie rameczki doszły w jakieś 2-3 dni :P jak narazie spisują się ok, nie trzaskają , nie pękają ( zamówione około marca)