a ja pozdrawiam 147 na ramkach widzianą w Sędziszowie, coprawda kierowcy nie bylo w samochodzie, bo jesli sie nie myle kupował lody, ale mam nadzieje że widział jak mrugałem awaryjnymi :) (czarna 166)
Printable View
a ja pozdrawiam 147 na ramkach widzianą w Sędziszowie, coprawda kierowcy nie bylo w samochodzie, bo jesli sie nie myle kupował lody, ale mam nadzieje że widział jak mrugałem awaryjnymi :) (czarna 166)
A czy ktoś z klubowiczów woził się wczoraj po Woli Żarczyckiej, srebrną 156ką sedan z klubowymi ramkami?
Pozdrowienia chyba dla kolegi Mekka27 widzianego wczoraj na krakowskiej zjeżdzającego pod CH Nowy Swiat ok. godz 18:30-19 jechałem za Toba brudnym zielonym Suzuki Jimny na blachach KR..... dlatego nie mrugałem:P
Pozdrawiam srebrną 156 na wysokości komisu w Biłgo ok 8.00 :)
Ktoś z Forum?
Ładnie mi pomrugał i łapką pomachał :D
pozdrawiam granatową 156 SW na ramkach koło "Słoneczka" w Ropczycach jakieś 20 minut temu :) Kierownik lekko zmęczony chyba był :)
Pozdrawiam kierownika zielonej 166 RZE GP92 który dziś przejeżdżał koło mojego domu;)
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej(?) 156 SW RZE z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj między Łukawcem a Łąką. przy wiadukcie na budowanej autostradzie przed godziną 14.