no ja wiem że jest dużo :P ale na zlotach alfaholików jest ich nie za wielu :P
Printable View
no ja wiem że jest dużo :P ale na zlotach alfaholików jest ich nie za wielu :P
chyba z racji wieku tych co znam maja dzieci w wieku niektorych mlodych klubowiczow
Nigdy nie wiadomo :)
Czy jakbym wpłacił na konto ktregos z was, to dałoby rade wyslac pocztą z 30 sztuk tych wizytówek?
Na chwilę obecną wizytówki są jeszcze na etapie projektowania i dopiero po ustaleniu harmonogramu spotkań na najbliższy rok (które będą na nich wyszczególnione) będą wykonywane.
Wiem, że niektórzy mnie teraz zlinczują, ale czy nie lepiej ujednolicić miejsca spotkań? Dla przykładu w pierwszą niedzielę miesiąca IKEA, natomiast drugi czwartek miesiąca w Galerii. To pewnie uprościłoby trochę konstrukcję wizytówek, bo nie trzeba by było pisać gdzie jest konkretny spot.
Mariusz - tak to jest jak się na spotkaniu nie pojawisz... Rozmawialiśmy o tym w czwartek i doszliśmy do wniosku, że spotkania niedzielne będą na parkingu IKEI a czwartkowe zawsze były na parkingu Galerii i to się nie zmienia.
No ja wiem bo ja sam jestem młody :P, ale wiem że mój Tata ma jakiegoś znajomego czyli gość jakoś 45+ co fascynował się Alfami i miał bodajże 164, ale młodzi też są potrzebni :)
a to co pisalem o kwietniu czy maju to w sensie takiego "Super Event'u" poza harmonogramem z mocniej zarysowanym aspektem promocyjnym ;)
Jeśli chodzi o takie plenerowe spotkanie wiosenne to na pewno będzie :).