Szukam alternatywnych felg do mojej veloce i jakie bezpieczne ET można zastosować? Felgi chcę zostawić 19 cali i szerokości standardowe 8 i 9 cali. Chciałbym trochę wysunąć ale rozsądnych granicach.
Printable View
Szukam alternatywnych felg do mojej veloce i jakie bezpieczne ET można zastosować? Felgi chcę zostawić 19 cali i szerokości standardowe 8 i 9 cali. Chciałbym trochę wysunąć ale rozsądnych granicach.
Czy ktoś malował może te felgi?
Załącznik 284427
Można dobrać kolor? Jaki orientacyjnie koszt malowania? Niestety, jedną dość solidnie przetarłem o krawężnik.
Hej!
Miałem ten sam problem, też zdarzyło mi się przetrzeć jedną z tych felg, też myślałem o ich malowaniu ale na włoskim ebay znalazłem gościa, który sprzedaje te felgi nówki po 80Euro za sztukę, nie zastanawiałem się długo i kupiłem dwie 9" i dwie 8" będę miał na zapas drugi komplet, a cena śmieszna. Aha, przesyłka 4 felg do Polski kosztowała 45 euro. Poniżej link do 9" bo widzę, że 8" już nie ma. Gościu ma w ofercie jeszcze inne alfowe ori felgi w mega cenach.
https://www.ebay.it/itm/284894809317...0AAOSwGPFeJbTg
Widziałem to ogłoszenie - to są nowe oryginały? Coś zbyt piękne to się wydaje, żeby było prawdziwe...
Akurat 9" mnie interesuje, bo właśnie tył "ustrzeliłem"...
Dzięki bardzo za info, zamawiam :). Kojarzysz, jak długo do Ciebie szły?
No może raczej 380 jednak to i tak przepaść do ok. 1000 w ASO po rabatach. Ale skoro sprzedawca sprawdzony to po co przepłacać
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Przesyłka poszła kurierem GLS i doszła w 4 dni, dostałem nr nadania więc można było sobie monitorować paczkę.
- - - Updated - - -
Felgi są jak najbardziej ok, nie wiem skąd ta cena ale towar jest nowy i niczym nie różni się od tego kupionego w ASO, no może kartony są inne ale felgi takie same. Tak sobie jeszcze przypomniałem, może ktoś pamięta lepiej o co chodziło. Kiedyś ktoś opisywał sytuacje że kupił Giulię z felgami 18" o różnej szerokości i w ramach jakiejś akcji zmieniali mu tylne felgi na węższe 8" z niewiadomych mi powodów.