Aj! Tyle oczekiwania i tak przeszło bez echa :D
Printable View
Aj! Tyle oczekiwania i tak przeszło bez echa :D
Cieszę się,że model po lifcie przyciągnie niezdecydowanych bo ja z premedytacją kupiłem przedflift i jestem mega szczęsliwy. Dla mnie te modyfikacje są bez znaczenia. Auto jest mega. A komplement od kumpla, który jeździ tylko Niemcami w stylu: " ładna suka" jest czymś wiecej niż komplementem. Zalatuje zazdrością ;).
do czego zmierza ten świat,... auto warte około 150 tysięcy i najważniejsze, żeby była dobra inforozrywka....
:))
Też tego nie rozumiem ale dobrze,że ich przekonali chociaż w ten sposób ;)
Panowie tak czy inaczej, czy dla kogoś to istotnie czy nieistotne, jeżeli marka chce grać w lidze, do której pretenduje, nie może odstawać pod żadnym względem, również pod względem inforozwywki koniec i kropka, jak dla mnie
Jak wspomniano, brakuje wersji Sprint, konfigurator to totalny bałagan, który nie zgadza się z papierową wersją.
Dla mnie fotele w Business są dalej za słabe jak na auto za 140k bazowej ceny.
Rabat na wersję Business to może 2-3%, na inne około 7%, chyba, że zapytasz o wersję Demo-VIP, ale ona zależy od wykonywanego zawodu i auto musi spełniać siatkę wyposażenia wymaganego (min. nawigację za 9k). Na Demo-VIP rabat to nieco ponad 20%.
W połowie roku miały się pojawić nowe kolor, między innymi fantastyczny Ocra. Czy ktoś wie, czy rzeczywiście wejdą do palety w najbliższych miesiącach?
Pewne twierdzenia co tu padają o przewadze polifta piszą osoby które nigdy nie miały przedlifta.
Giulia polift - ohydne dziury na kubki bez klapki, nikomu niepotrzebna dziura obok wybieraka biegów- znacznie skrócony podłokietnik z dziwną dziurą na telefon. Mam wrażenie że jakość kierownicy- tj skóry i foteli jest gorsza w dotyku.
Stelvio polift -jak wyżej ale zachowali przynajmniej pokrywkę na kubki. Nie wiem czy kto wie ale i przedlift ma miejsce na telefon na konsoli- tu dochodzi brak możliwości wyboru silnika 280 w podstawowej wersji.
dla mnie układ przedlifta jest o wiele bardziej intuicyjny, a sterowanie funkcjami na konsoli samo wpada w rękę!
Ekran dotykowy- jak ktoś ma łapska szympansa to jak najbardziej - dla mnie odrywanie rak a przede wszystkim wzroku jest niebezpieczne- ale to pikuś co się dzieje np w VW, Audi czy skodzie- przez tą tabletyzacje auta są zwyczajnie niebezpiecznie.
Dla mnie dziury na kubki są bez znaczenia, za to konsola jest bardziej stabilna, mniej się rusza pod naciskiem kolana. Gałka zmiany biegów to bardzo pozytywna zmiana względem przedlifta.
Nowa kierownica w dotyku mnie bardziej odpowiada, ale jest trochę grubsza, to dla mnie minus.
Fotele w wersji Business na pewno poprawione względem przedlifta, tam to już w ogóle była tragedia.
Ekran dotykowy - korzystać, czy nie, na to pytanie każdy odpowie sobie sam, ale liczy się to, że ma się przynajmniej wybór - dla mnie na plus.