Fotele od 166 pasują bez przeróbek, ale tylko z przodu. Kanapa jest chyba dużo szersza.
Printable View
Fotele od 166 pasują bez przeróbek, ale tylko z przodu. Kanapa jest chyba dużo szersza.
Z tyłu w 166 jest szersze oparcie i kanapa, bo nie ma tego plastiku, który był w 164, który oddziela oparcie od boczka drzwi. W 166 natomiast styka się niemalże z boczkiem.
A to ze przód pasuje, to zawsze lepiej wiedzieć :)
Na alfabb ktoś twierdzi, że nawet wtyczki pasują, choć tu już podchodziłbym z rezerwą.
Wtyczki to nie problem, najważniejsze, że szyny pasują, ale jak zmieniać fotele w 164, to albo na RECARO, albo przynajmniej kubełka perforowane.
Mnie moje satysfakcjonują. Muszę tylko uruchomić grzanie:)
Tak z innej beczki - w starej 164 był wskaźnik doładowania. Superka ma w tym miejscu woltomierz, ale wskaźnik by się przydał. Wiecie, w który wężyk się warto wpinać? :D
Jak spojrzeć na fartuchy, to też podobne, tyle że w 166 nad nimi błotniki bez podparcia, które się łatwo gną :D
Panowie , jak dla mnie model 164 uważam za jak najbardziej udany choć mam pewien dylemat co do tego że konstruktorzy nie przyłożyli się do jakości wygłuszenia w samochodzie , Jak na samochód wyższej klasy powinien gwarantować dobre wyciszenie , a przy większych prędkościach jest spory szum co mnie istotnie rusza . Nie wiem czy wpływają na to moje stare uszczelki drzwi i szyberdachu , macie to samo czy to akurat w moim egzemplarzu tak jest ?
W naszych jest bardzo cicho, nawet względem 166.
Tak ? To dziwnie , porównując do e39 lub w210 .. wyciszenie to kompletna kicha .