-
Dziś zmieniłem olej w swojej lali, już nie wspomnę o walce z nadal powtarzającą się kwestią paska wielorowkowego, niestety panowie z pewnego warsztatu tak złożyli mi atko pewnego razu że wszystkie nowe części szlak trafił, napinacz skrzywiony pociął pasek ;/, na patencie poprawione ciekawe ile wytrzyma. Dziś lub jutro myju myju kochanie moje :D
Panowie interesuje mnie podłączenie jakiegoś tableta na stałe z programem diagnostycznym znacie coś :D
-
Lokers kupisz to http://allegro.pl/bezprzewodowy-elm-...230390424.html ściągasz oprogramowanie do telefonu z androidem i działa ;)
-
no właśnie też myślałem nad tym :D, mam tableta ale kurde nie ma blututa :D :D, będzie kasiora to się zamówi :D:D
-
Seba ja cię zamorduje :D:D:D:D:D:D zbyt dużo mi pomagasz a ja nie mam jak się odwdzięczyć :D:D:D:D:D przywieź mi chociaż znaczki to ci zrobię na pikobelo je :D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!
-
No i póki co jestem uziemiony na jakieś 2 tygodnie:(
-
Któż to jezdzi na ramkach ciemną 156 WP 82--F ? :d
-
Lichy ja to cię wczoraj albo przedwczoraj mijałem :D
-
no mi też gdzieś mignąłeś... w ogóle często Cię widzę, tylko w takich sytuacjach, że nie da się zamachać ani pyknąć światełkami :D
-
Panowie kto parkuję na Gałczyńskiego?? Czarna 156 sedan, 2.5?? Na świeżo założonych ramkach :D ???
Aha, i pzdr dla kierowcy 159 mijanego dzisiaj poza Płockiem w stronę Sierpca:)
-
Noooooooo właśnie ramki :D, muszę je ogarnąć :D ale chyba se sam ładne zrobię aerografem :D