Rondell 0026 lepiej się jednak mimo wszystko prezentuje.
Printable View
Rondell 0026 lepiej się jednak mimo wszystko prezentuje.
złe nie są, finalnie mogłyby ciekawie się prezentować:)
Dzięki za opinie.
Przyznam szczerze, że korci mnie ;)
Ale zamiast drugiego kompletu 18" może lepiej pomyśleć o listwach progowych z TI? Hm...
Pozdrawiam.
- Rafał
Jak uważasz Rafał, z tym że chciałem się z Tobą podzielić jednym moim przemyśleniem. Po zakupie 18" sam zastanawiałem się nad poszukiwaniem nakładek progowych z TI, z tym że doszedłem do przekonania, że nakładki te dobrze wyglądają tylko z seryjnymi 19" Ti i na obniżonym zawieszeniu, ewentualnie jakimiś innymi 19", choć to już gorzej. Oczywiście jest to tylko mój subiektywny pogląd na sprawę.
Wiecie że trzeba wywiercić dużo dziur w progach żeby zamontować dobrze te nakładki?
A żeby nie było całkowietego offtopu to ta propozycja mi się nie podoba. Kolega Węgorz jak zwykle zrobił z 18" felg, wizualizację na której wyglądają jak 20":)
Załącznik 98754Załącznik 98755 Po lewej przeszczep a po prawej moje oryg 18". ...a te niby 20" to gdzie są ?
cos mi te TN4 nie leza na 159 ;/
Dalej uważam że przesadziłeś z tą wizualizacją 18-nastek, tam prawie opony nie widać.
Rafał nie trzeba, są już od dłuższego czasu na allegro.
Jakby ktoś chciał to są do wyhaczenia rondelki w przystępnej cenie: http://allegro.pl/18cali-rondell-8jx...322179362.html