Raczej oślica, jeśli rowerzystka :D
Printable View
Raczej oślica, jeśli rowerzystka :D
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej Gulietty pod wiaduktem na Rozdzienskiego (koło Ikei) dzisiaj o 18.
A ja pozdrawiam Ciebie Flar :D Widziałem dzisiaj Twoją Bellę z balkonu w mieszkaniu mojej dziewczyny ;) hehe :)
Pozdrowienia dla srebrnej 164 SC ... z ramkami widzianej wczoraj w Myszkowie na parkingu przy Orlenie:)Kierownika brak...
Pozdrowienia dla Pani w oramkowanej srebrnej 147 mijanej dzis na trasie katowice - tychy ok 13:30 bylo odmachane z usmiechem :D
Pozdrowienia dla oramkowanej GT w Mikołowie obok Auchan/Leroy Merlin
to jo tyż wczoraj trefił w Katowicach na 86 kole orlena ( kolega nawet zjeżdżał na ce pe ena )
miciak KWA oramkowany
dwa razy żęch mrugoł awaryjkami - długie łod miciaka poszły ( ale kurna takie szybkie jak stroboskop )
Jestem Victoria:)
Cieszę się, że zauważyłeś, bo dwa samochody przed Tobą też jechała oramkowana Alfa, ale pomimo mojego machania pozostałam niezauważona niestety:confused: Już zaczęłam mruczeć pod nosem co to za alfisti co Alf nie zauważa a tu proszę, niespodzianka:P
Jeszcze raz pozdrawiam!
a jo wczoraj ci trąbiłech i machołek mrugołek awaryjnymi w mce na dwupasmówce :P a ty nic :P:P
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 wyjeżdżającej dziś z galerii Krakowskiej około 14.20 numery rej RZE.... oramkowana
A tak w ogóle - wsadziłem ostatnio wizytówkę w Częstochowie, Alfie 164 srebrnej ;) Przyzna się ktoś? :D Pozdro :)
Jak to nic??? :) długie były!!! ale Ty już ich pewnie nie widziałeś bo gnałeś jak dziki:) spotkaliśmy się niemal dokładnie w tym samym miejscu co ostatnio, za Tobą (czy przed... już nie pamiętam bo prawie oczopląsu dostałam) też jechała oramkowana Alfa:) Chciałam Cię dogonić ale dwupasmówka się skończyła a Ty pędziłeś tak, że nawet moje wrodzone piractwo drogowe wymiękło:)
Ale dwupasmóweczka miooooodzio:) normalnie szok, że Mysłowice zrobiły jakąś porządną drogę:))))
Pozdro dla kolegi w oramkowanej czarnej 156 2,4 za którym dziś ok. 9:30 jechałem od Bronowickiej do Kazimierza wielkiego :) Mrygałem awaryjnymi, nawet wyprzedziłem żeby się zrównać a potem na skrzyżowaniu jeszcze machałem, ale kolega chyba i tak nie zauważył ;)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej, oramkowanej 166 dzisiaj ok. 9:30 przy wjeździe do Tychów od strony Mikołowa(z tego co widziałem miał najprawdopodobniej smycz z alfy :))
kto wczoraj wieczorem kolo 22 bujal sie czarna 159 bez ramek i czarna 156 ST***** po pradniku czerwonym w krakowie ? ( pieknie to tak zawracac na skrzyzowaniu ? i to jeszcze na dwa razy :P )
Pozdrawiam policyjną 159 na DK88, niestety była zajęta mrugając kogutkami... ale i tak serdecznie pozdrawiam. ;-)
pozdro dla kierownika czerwonej 159 - pomachane pod CH M1 w Czeladzi ok 11:30
i 166 w DG obok cmentarza na alejach ok 18:20
Pozdrowienia dla Kolegi, który wczoraj ( 29.09) w godzinach wieczornych w Bonarce Krakowskiej na +1 przyglądał się mojej Alfie, nasłuchiwał i ,,pomagał wyjechać" z parkingu + machał do mnie z dużym uśmiechem. Miło spotkać fanów marki w takiej postaci ;)
Pozdro dla kierownika czerwonej 147 na krakowskiej w kozach o 14.30.
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 FL na tablicach SD którego spotkałem na Legionów w Dąbrowie około 14:30.
Nie zdążyłem pomachać bo zauważyłem jak już ruszałem
Pozdro dla czarnej 159 na foromowych ramkach SBL w Tychach przy browarze. Chamsko sie wbilem ale troszke spieszylem sie na lowcow b:)
Oczywiste pozdrówka dla srebrnej GT KR 203... jadącej dzisiaj rano koło 6:00 ul. Nowohucką.
Albo masz otworek w dolocie albo EGR-ek Ci się nie domyka. Dymi niemiłosiernie przy dodawaniu gazu :(
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147 mijanej dość często w Mazańcowicach, ale zawsze mam spóźniony zapłon zeby odmachać:P
oraz dla właściciela czarnej GTV na KOS, stojącej pod ATH.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 przed FL na bocheńskich rejestracjach mijanego dziś ok. 14:30 przy światłach na Karosku. W ostatniej chwili zauważyłem, że machałeś do mnie, nie zdążyłem odmachać :).
a ja mam takie pytanie kto pytal co sie z moja alfa dzialo na wyjezdzie z czorsztyna na CB jak mrugalem dziekujac kazdemu za wszystko ? :) ktos pytal czy piter mnie holuje :P
Pozdrowienia dla kierownika 159 DW na klubowych ramkach, dziś po południu na DK 81 przed Mikołowem. Odmachane :)
coxu ustrzelony przy gazowni w zabrzu znów spał za kierownica bo nie odmachał :)
pozdro dla bocika który z niewiadomych przyczyn stał na tauzenie :)
a ja pozdrawiam milutką brunetkę w czerwonej 147 KOL.... mijaną na przejeździe kolejowym w Rabsztynie pomachane, odmachane :)
Ja pozdrawiam kierowców czarnej 156 z ramkami klubowymi, a przed nią jechała biała 159 (o ile dobrze auta rozpoznałem). Jechałem zaraz za nimi na A4 w stronę Katowic od zjazdu z S1 :) Później skręcili na Mysłowice :) Całość się działa w sobotę 29.09.
A także właściciela/właścicieli Alfy 147 z klubowymi ramkami i 156 bez ramek chyba w Zabrzu, które co piątek widzę z drogi, jadąc na Mikulczyce. Alfy zawsze stoją przy ogrodzeniu domu zaraz przed wiaduktem, niestety nie wiem co to za ulica :D
P4, Hans poprostu mnie ubiegł, szybszą Alfę ma :|
wiadomo ze stałem pod Fraciem a bocik pod PizząHut :P czy telepizza niepamiętam a ja zwiedzałem kukurydze :P pzdr.