Mnie tam bardziej by brakowało fotochromatycznego lusterka.Cytat:
Z wyposażenia szkoda tylko tempomatu.
Printable View
Mnie tam bardziej by brakowało fotochromatycznego lusterka.Cytat:
Z wyposażenia szkoda tylko tempomatu.
Słabo, że nic nie wspomina o uszczelce smoka. Zamówienia na 159 przestały być chyba zbierane od sierpnia 2011 roku, więc trochę czasu samochód w salonie musiał przestać zanim został kupiony. Sprzedawca pisze, że prawie pięć lat jest jego własnością, więc ile czasu miał ją poprzedni właściciel, skoro auto zarejestrowano w grudniu 2013 roku?!
Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożę :)
Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożę :) na zapasie jest data produkcji
No przecież nikt rozsądny nie kupi 2.0 JTDm, w której poprzednik nie wymienił tej uszczelki. Jej wymiana przecież kosztuje tyle cebulionów ;)
Taki sam wyznacznik jak naklejki dziudziaro.
Fajne auto, podoba mi się środek (deska, konsola). Przednia szyba też jest fabrycznie przyciemniona?
No przecież nikt rozsądny nie kupi 2.0 JTDm, w której poprzednik nie wymienił tej uszczelki. Jej wymiana przecież kosztuje tyle cebulionów ;)
Taki sam wyznacznik jak naklejki dziudziaro.
Fajne auto, podoba mi się środek (deska, konsola). Przednia szyba też jest fabrycznie przyciemniona?
chłopaki, co wy robicie? jeszcze trochę obalicie teorię dpar-a. zobaczcie, że widać rdzę na śrubach od kół. jak można takie zdjęcia dać do sprzedaży ;-). pewnie coś było kombinowane przy kołach. musiały być wymieniane:edziahurra: zmowa właścicieli białych alf tbi. a w tle awatara drzewa.... oby nie brzozy. :P