Ale cala wiedze zawdzieczam takim ludziom jak sdero weloo czy maly to sa ludzie ktorzy wiedza co robia i wielki szacundla nich
Printable View
Nie mówię że nie :D Ale można normalnie odpisać.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
I oczywiscie criss
Ja nie pisałem że ty się go o to pytałeś, ale mam wrażenie że chciałbyś żeby to zrobił. Co do piekielnych mocy to chciał trochę humoru wprowadzić. A co do winols to mieć go to mniej niż połowa sukcesu, potem zaczynają się mapy, sumy kontrolne, przypisanie dla danej mapy factor i offset, to tak w skrócie są te diabły
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Przecież ja nie podważam czyjejś wiedzy. Bardziej moja wypowiedź była ukierunkowana na kulturę bo chyba po coś ten dział jest więcej niż glupie odzywki:)
To masz złe wrażenie Criss:) Bo o niczym takim nie wspomniałem nawet :) 2ga sprawa to taka że nie mam zamiaru grzebać w mapach bez użycia hamowni.
TOMANO piszesz mi pw i nie mogę Ci odpisać bo masz skrzynke zapchana :D
Do grzebania to akurat hamownia jest najmniej potrzebna, bo dużo można zrobić na drodze z logami. Poza tym doskonale byś to wiedział gdybyś faktycznie wiedział co i gdzie ruszyć...
To do wyłączenia egr czy podniesienia dawek rozruchowych potrzebna hamowania? P.s @sdero ma hamowanie [emoji3]
No właśnie A nie wiem dlatego tu jestem :D
Criss czytaj że zrozumieniem. Napisałem że do grzebania w mapie - czyt. Podniesienia osiągów. Wiem że ma hamownie Ale do KRK mam kawałek! :D
Cała mapa to jest plik binarny a w nim siedzi wszystko, tylko nie pisałeś nic o tuningu
Aha no to super. Poczytaj raz jeszcze co pisałem bo Ci to kiepsko idzie coś:) dobra koniec OT bo się śmietnik robi. Nie wiem po co ten dział jak tak skaczecie do gardel ludziom którzy chcą się czegoś nauczyć.