Kto może niech będzie wcześniej, bo my z socikiem będziemy już po 18, bo tak kończy pracę :)
Printable View
Kto może niech będzie wcześniej, bo my z socikiem będziemy już po 18, bo tak kończy pracę :)
Darek (*) :(
Darek - bardzo mi przykro [ * ]
Dzięki. Nie było to zaskoczeniem i chyba lepiej że już skończyło się to cierpienie. Miłego spota.
Dzieki za wczorajszego spota mam nadzieje że wybaczycie mi rozłąke chwilową na parkingu ale trzeba było się przywitać z drugą ekipą , socik dzięki za użyczenie polara oddam przy najbliższej okazji
R.Y.D.Z.U trzymaj się jesteśmy z tobą jak będziesz potrzebował jakiejś pomocy wal w ciemno.(*)
I ja dziekuje - było ciekawie i do następnego- pozdrawiam:)
Ja też dzięki za spota i Wojtkowi za kawę z mlekiem ;) Rafał kawał z jąkałą wymiata...
Trzymaj się Darek (*)
dzięki Socik za info o zmianie miejsca;]
A całej reszcie za spota:]
Ja również dziękuję za kolejne fajne spotkanie - Rafał - Twoja czarna bezapelacyjnie wymiata konkurencję :D
jamrozw za to ja nie moge wybaczyc ci jednego..."przez Ciebie" i Twą brerke mój romeło był dzis u mechanika:)...jak spotkalismy Cie z socikiem na swiatłach to zem sobie tak pocisła ruszając ze w efekcie do domu zamulalam 40km/h, turbinka przestała dzialac i cos z wężem ale noo masz szczescie AR juz naprawiona:)
socikowi dziekuje jeszcze raz za eskortowanie mnie do samych kęt:)podziekuj koledze..."to ta słynna judyta" ehehh to było dobree:P
tom82 ahahha to był dopiero cmok prosto w usta...soryy,ale chyba to zrobiłam specjalnie <joke>;>
aaa i wogole fenk ju WSZYSTKIM za spocika ,tradycyjnie miło, tradycyjnie poliki bolą, tradycyjnie cauśnie:) ale hit "CO TO KUR.. JEST" to nie zapomne do końca życia hehehe:)foto uwiecznione!:P