Przyznać się, czyj czarny TS 2.0 wczoraj ok 19.30 w Bielawie tak zredukował na niższy bieg, ze musiałem złamać przepisy, aby dokończyć manewr? :D
Printable View
Przyznać się, czyj czarny TS 2.0 wczoraj ok 19.30 w Bielawie tak zredukował na niższy bieg, ze musiałem złamać przepisy, aby dokończyć manewr? :D
Cóż, troche to głupi sposób przyśpieszać gdy jest się wyprzedzanym ale zawsze mnie to kręci nie wiedzieć czemu... ale robie to tylko gdy nie wyprzedza mnie marka Alfy Romeo :) bo jak Alfa to daje się wyprzedzić a potem ogon za nią ;D
No chyba, że jest prosta droga to można przycisnąć i nie dać się wyprzedzić :D
W końcu ktoś koledze wytłumaczy na poboczu, że tak się nie robi :)
Ja też raz miałem taki przypadek jadąc sobie z roboty, wieczorem koło godziny 23.00.
No to jadę sobie spokojnie a tu nagle z tyłu pojawia się jakiś audi a3, który nerwowo dojeżdża do mnie, daje kierunkowskaz i rura... zaczyna mnie wyprzedzać... to ja sobie myślę, co mi tam, przecież drogi i tak puste, zobaczymy komu szczęka opadnie hehe...
No to redukcja na 3, but w podłogę i jak koleś był równo obok mnie tak ja od tego momentu zacząłem mu uciekać do przodu, potem wbiłem 4 też z butem i odjechałem... pamiętam tą minę tego kolesia w tym autku:D.
Ale zrobiłem to tylko i wyłącznie dlatego, bo nie lubię tzw "nerwowych cwaniaków" na drodze którzy dojeżdżają mi na 4 cm od zderzaka i starają się mnie chyba "zepchnąć" z drogi.
Lubię dynamiczną i kulturalną jazdę, ale niestety niektórzy jeżdżą bez wyobraźni.
pozdrowienia dla granatowej 156 Sportwagon na rej SM 34.... Widziana dziś w Mysłowicach na skrzyżowaniu Chopina z Katowicką
Podobnie jak to wśród rowerzystów - machanie łapką:) Wkrótce będę machał do Was z pokładu mojej grafitowej AR156 SW na pszczyńskich blatach (SPS...) :)
A z kim machałem dziś łapką na ul. Polewki w Krakowie ? A może to Bieńczycka...