Nie wiem czemu głupi, ja bym brał gdybym kupował tego typu auto. Ale ja to zawsze dziwny byłem :P
Printable View
Głupi bo???? Skoro Alfa aspiruje do premium, to testy powinny być z Lexuxem, Mercedesem, Audi, BMW, Porsche. A nie Peugeotem, Oplem czy Hyundayem. Dla mnie Lexus ma jedną zasadnicza wadę - skrzynię CVT. W pozostałych aspektach Alfa będzie jeszcze długo do jego poziomu dociągać.
Lexus jest nudny jak flaki z olejem ale uznawany jest za niezawodny - Alfa dokładnie na odwrót. Jeśli bierze się pod uwagę jakiś samochód to z reguły dobiera się wozy o podobnym charakterze a nie przeciwieństwa.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To tylko gadanie , zamierzałem kupić topową wersie Giulietty i rzeczywiście gdy kosztował 55-65 tys z przbiegiem do 50 tyś sprzedawał się doś szybko.
przypomne jednak że nowe kosztował 140 tys ,zazwyczaj był to samochody 3-4 letnie więc strata spora.
Obecnie jest mało QV za samochód 5 letni z przebiegiem ok 60 tys żądają ok 80tys i samochody na klijenta czekają miesiącami tak jak biała u Bołtowicz Sp.J.
Pytanie ile zapłacili właścicielowi , biorąc pod uwagę że była na firme.
Panowie czy ktoś wie jak ta nowa Alfa się sprzedaje , ja jeszcze żadnej nie widziałem na ulicy , a wy?
Może ktoś dysponuje nowszymi danymi, ja znalazłem dane na koniec lipca, 14 tys. zamówień
https://www.clubalfa.it/425768-alfa-...vembre-il-phev
W Lublinie widziałem dwa, w sensie nie demo, ale już jeżdżące