aha czyli to Ciebie fenix widzialem jakies 2 tyg. temu sobota/ niedziela, na sienkiewicza, przejezdzales i troche zwolniles przy mojej 156(stałem obok z kumplami)??:D
Printable View
aha czyli to Ciebie fenix widzialem jakies 2 tyg. temu sobota/ niedziela, na sienkiewicza, przejezdzales i troche zwolniles przy mojej 156(stałem obok z kumplami)??:D
no wlasnie zastanawialem sie czy to byl ktos "zrzeszony" hehe:D
no to teraz to już się nie ukryje hehe. Następnym razem się zatrzymam na papieroska i szybką bajere :D
Spoko, spoko, co prawda nie pale ale bajera moze byc hehe, no i dopiero jak odzyskam furmanke i bede w szkole:D, bo poki co to alfina ma wypruty silnik:(
[QUOTE=fenix;1196475]A ta akurat alfa to moja :D
Chyba parę razy jakiś czas temu parkowaliśmy obok siebie, moja 156 SW, kameleon :)
Bardzo ładna Alfa, fajne wnętrze :D
po za tym chyba parę razy widziałem jak jakaś kobieta z niej wysiada, więc wypatrywałem alfaholiczki :D
Silnik jak to w Alfie v6...robi wrażenie :) na pewno pokażę jak będę, ale niestety baranek ma już mały nalot rdzy.Zaczynam powoli szukać kogoś do chromowania chyba, że da radę jeszcze to jakoś uratować bo tragedii nie ma. I zostanie malowanie pokrywy jednej i drugiej na czarno z białym napisem, a może czerwone z białym.Nie wiem. Jak znajdę już kogoś kto to ogarnie to na coś się zdecyduję.
Ja pierdziuuuuu......... :D http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C29374181.html 22:40 Seba wczoraj dzwoni i mówi...........wystawiłem swoją niunie
........Pytam "ile wypiłeś???"
......Seba "2"
..........Mówię "Ja 4, To co, robimy szwendającą po winiarach i wypijemy piwko?????"
.........Seba "SSanie mi się załączyło.....:D......więc spoko"
..........Mówię "No to lece na CPN i wale do ciebie"
Skończyliśmy około 2:00, spontan jak nie wiem co, :D:D:D:D:D a teraz głowa mnie boli niesamowicie, oczy wychodzą na wierzch :D, alfaholicy :D chyba alkoholicy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D niech mnie ktoś dobije :D