Pozdrawiam Kolegę Wicio zauważonego dziś rano w drodze do pracy i dla kierownika 166 FL na tablicach RMI mijanego koło Orlenu w Widełce.
Printable View
Pozdrawiam Kolegę Wicio zauważonego dziś rano w drodze do pracy i dla kierownika 166 FL na tablicach RMI mijanego koło Orlenu w Widełce.
Szara 166 widziana ok. 13:30 we Frampolu na tablicach LJA czyja??
Pozdro dla kierownika szarej 147 widzianej w piątek koło 11 przy urzędzie wojewódzkim w Rze
Ps troszke późno twoje powitanko zauważyłem ale akurat na 'spacerowiczki' się zagapiłem :D
Psylo jechałeś dzisiaj od strony Nowego Świata w stronę centrum jakąś godzinkę temu? :)
i pozdrawiam czarną GT widzianą koło Sędziszowa 2x raz w stronę Ropczyc a drugi w stronę Rzeszowa :) wydaje mi się, że rameczka była na RZ :)
Pozdrawiam 166 LLE ... widzianą dziś przed 7 rano na wylocie z Lublina na Włodawe - kolega bez ramek, ale pomachal a ja przyspalem i nie zdazylem :)
Pozatym pozdrawiam 146 jesli sie nie myle, to granatowa. Widziana na wylocie z Lublina w strone Rzeszowa około 15, kolega tez bez ramek, tez pomachal a ja oczywiscie musialem nie zdazyc :) Ale to wszystko dlatego, że najpierw sprawdzam czy są ramki, jak są to macham, jak niema, to podziwiam alfe :)
Oczywiście wczystkie inne alfy którym mrógałem też pozdrawiam, bylo tego sporo, ale jakos bez odezwu :(
Pozdro dla alfisty spotkanego w Nisku nie daleko zajazdu pod jesionami po godzinie 16 ! Za wolno zareagowałem by mrugnąć światełkami (wesele).
możliwe, że to byłem ja bo okolo tej godziny tam byłem :)
Jeżeli widziałeś zielonego Crosswagona to ja.
kto na rejtana stal dzis czarna 159 sedanem??Maciek a Ty ok.17:30 nie ciales w strone Ropczyc obwodnica Sedziszowa??