Dawid2311 to raczej ja byłem ale rejestracja sz. Ja cię nie zauważyłem :> w każdym rrazie pozdr!
Dodano po 2 minutes:
Edit: chyba że bredze i to nie mnie widziałeś tylko faktycznie scz a ja to rylko zbieg okoliczności ;d
Printable View
Ano chyba ze tak ;d już się Dziwilem bo staram się rozglądać za każdą alfa ale tak to git, pzdr;)
Witam, dzisiaj, Legnica na światłach pod galerią Ferio czerwona 156 kombi rej Dl ... koło 14.30 Pozdrawiam- czerwona 147:)
Pozdrowienia dla Dawid_Zielu , mijaliśmy się dzisiaj około 13.30 na Szpakowej:)
o ile kojarzę to jeszcze jedna się by znalazła ale nie w BL
pozdrowienia dla Gracka. ustrzelony na światłach na starym zdroju. Ty skręcałeś w lewo a ja w prawo. puscilem awaryjne ale nie wiem czy mnie widziałeś :) godzina ok 19
kurde myślałem że jesteś jedyny w jasnej SW na ramkach i wałbrzyskich blachach...
Dziś na bielanach pod tesco oramkowana 156 SW, stałem 2 auta obok :)
Tak to moja Nowa piękność ja ciebie też widziałem ale było za szybko i nie zdążyłem pozdrowić
Sedan poszedł w dobre ręce a co do pochwalenia to trzeba zorganizować jakiś spocik może po nowym roku? do zobaczenia na trasie
Jestem za :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Czyja czarna GT na ONY zaparkowana na Norwida kolo południa?
pozdrawiam czarną 166 na blachach DSW z ramkami widzianą w okolicach lubina dziś :)
Pozdrowienia dla wszystkich widzianych i pozdrowionych 31.12 na trasie legnica lubin między 11 a 15 :)
Jeszcze raz pozdrowienia dla czarnej 159 na ramkach dziś koło 12:40 na ul. Ślicznej :-D
Pozdrowienia dla czerwonej AR 159 sedan jadącej z Legnicy w kierunku Złotoryi koło stacji cpn/za zjazdem na A4
widziana dzisiaj 159 DOL na ramkach u mnie pod makiem 14-16 godzina ;)
Jester....a czy Twoje autko przypadkiem nie stoi dość często w okolicy alei Wiązowej?
dziś pozdrowienia dla:
ciemnej (granatowa/niebieska?) 166 cb na dachu :p
wyjeżdżającej z ulicy dlugiej w kierunku szczawienka o 8:40 w walbrzychu stalem na swiatlach jako trzeci i nie mialem mozliwosci dogonienia jej pozniej.
oraz dla czarenej 145 dw zaparkowanej na paderewskiego w walbrzychu teraz 15:00 :)
Pozdrawiam forumowicza z wiśniowej 159 spotkanego 31.12 pod Koroną, przy zawracaniu w alejce bez przejazdu ;)
pozdrowienia dla:
Steo ktorgo wypuscilem czarna Honda z parkingu netto
oraz
dla właściciela czarnej 156 2.0 T.S zaparkowanej za Raj medem :)
i kolejne pozdrowienia dla czarnej 146 na ramkach. minelismy sie 14:20 na westerplatte ale ja jako pasażer czarnej Hondy :)
a na koniec czarna GT dsw na piasjowej górze skrecajaca w strone reala. Czyzby Marconi?
pozdrowienia dla wszystkich!
czyja 159 wracała do wroca na lawecie? :D DB*****A ? kolor taki beż czy coś, brudna była ;)
ją ktos kupił na ramkach ale jest nie zrzeszona już.
Wczoraj ok 22 widziana srebrna 166 po lifcie DLU 099.. na ul. Trawowej. Nowy nabytek czy w gościach ktoś był?
Witam, na trawowej w gościach często bywam.
Moje osiedle:)
ta 147 tez wasza co stales obok niej?
nie, natomiast często tam widzę zieloną 147.
Tak, stoi tam na bananowych skorkach jak dobrze kojarze:)
Dzisiaj Legnica ul. Złotoryjska, koło zjazdu do ZUS, jadąca w stronę ronda, koło 7.55-8.00 czarna AR Giulietta