Pozdrawiam Rysia spotkanego dzisiaj koło 17 w Jastrzebiu Zdroju - będziesz bogaty nie poznałam Cię :)
Printable View
Pozdrawiam Rysia spotkanego dzisiaj koło 17 w Jastrzebiu Zdroju - będziesz bogaty nie poznałam Cię :)
Jeszcze 147 się na Cieszyńskiej pojawiła :D
A czyja ciemna 156 2.4 JTD na ramkach z dużym spojlerem stała koło AGH ok. 18.30? :P
czarna 147 na SJ w Oświecimiu:) POzdrawiam!;]
Pozdrawiam jasna oramkowaną 156 SW mijana o godzinie 7:50 kolo Tesco (jadącą w kierunku miasta), późno zauważyłem nie zdążyłem mignąć ale kolega też mnie chyba nie zobaczył ;)
Pozdrawiam ciemną 147 na ramkach przejeżdżającą ul. Czarnowiejską wczoraj ok. 23.30. Ja akurat szedłem na nogach bo udawałem się do kumpla na imprezę ;p
pozdrawiam srebrną 147 SD na ramkach z, którą się spotkałem dzisiaj dwa razy. Pierwszy na wyjeździe z alej koło godziny 16 (wyjeżdżałem z BP), drugi raz przed 19 koło plant.
Oczywiście zero reakcji..:mad:
Pozdrowienia dla Bocika i jego Alfy widzianej dzisiaj pod Castoramą jakieś 2 godziny temu około ;)
A dziękuję bardzo :) (kafelki do łazienki w końcu kupiłem :D )
Pozdro dla bialej 156 KRA. Wczoraj po 20 jechalem dwa auta za Toba na Nowym Kleparzu, ale skreciles we Wroclawska i sie rozminelismy ;)
Pozdrowienia dla Rafała, który leciał swoją "DUŻĄ" Alfą z Kóz około 17:45:)
Tym razem Ty mnie nie widziałeś:P:P
Pozdro dla granatowego sportwagona na ramkach nr.rej.SZY... ,widzianego dziś ok.11-tej w Żywcu obok pogotowia łapki były ;)
my skręcaliśmy na targowice.
pozdrawiam pania z bialego mito KR na andersa okolo godziny 10:30 troszke zdziwiona pani byla :)
Pozdrawiam pania z uskrzydlonej srebrnej 156 KR... za ktora jechalem w Kryspinowie w strone Balic kolo 15 - mrugalem, ale nihuhu :) oraz kolege w czarnym mito na Piastowskiej w Krakowie kolo 15:20 - lapki byly.
Pozdrowienia dla czarnej 147 z czarnymi szybkami i dla kierowcy który ochoczo mi odmachał w Katowicach dzisiaj około godziny temu ;)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 dzisiaj na Syberce około 18:30
ja pozdrawiam właściciela Alfy 156 SW zaparkowanej wczoraj rano na ul.Łowickiej w Jastrzebiu Zdroju.
Pozdrowienia dla czarnej giulietty, kolego jechałeś za mną, akurat jechałem autem ojca srebrną vectrą w kombiku na brzozowicach mrugnąłem awaryjnymi :P
Witam i Pozdrawiam wszystkich.
Krzysztof z Łazisk Górnych
Pozdrawiam wczoraj widzianą jasna 147 fl na browarze, były łapki :) Pozdrawiam również dzisiaj widzianą ciemna 156 z bodykitem GTA pod Leroy Merlin w sosnowcu (SO 40...) :]
Pozdrawiam czarną GTV widzianą dzisiaj koło 14 na Wielickiej w Krakowie - trąbione, mrugane, machane :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 , spiknelismy sie dzisiaj koło 14:00 na Gallusa w Katowicach:)
Pozdrawiam srebrną 147 KOS... na ramkach wyprzedzaną koło 19 w Alwerni - było mrugane :)
pozdrawiam kierownika ciemnej 156 na chorzowskich blachach który jechal za mną/przede mna/ za mna w tychach ;]
ja pozdrawiam kierowniczke w 147 ST na ramkach widzianą dziś na Stacji Lukoil na Giszu :) pare słówek zamienione :D*
Pozdrawiam 166, która niedawno śmigała za mną przez Ornontowice ;-)
Daczek84 też pozdrawiam ;)
W końcu ktoś mnie pozdrowił na forum ;>
- - - Updated - - -
Daczek84 też pozdrawiam ;)
W końcu ktoś mnie pozdrowił na forum ;>
Ja również jeszcze raz:) Kupę śmiechu było dzięki Tobie bo początkowo nie widziałam Twojej Alfy zza dystrybutora i kiedy szedłeś taki uśmiechnięty to byłam pewna, że jesteś znajomym mojego męża, a on z kolei był pewny, że to my skądś się znamy. Tylko trochę go zaniepokoiła spora radość na Twojej twarzy :):):) No ale kiedy otworzyłeś drzwi i zobaczył logo AR na kierownicy to wszystko się wyjaśniło:) Mam nadzieję, ze spot się udał, my pędziliśmy na zlot rodzinny:)
Do następnego!
a ja pozdrawiam Pana w 156 SW wczoraj na drodze w kierunku S-ec Kazimierz park
TJE - byłem z tyłu ( przez chwilę :lol: ) długie poszły , awaryjki na odp
myslałem że kolega też na Sosinę jedzie na ognisko i zastanawiałem się kto to z Jędrzejowa aż tutaj zajechał
no ale jednak chyba się myliłem bo TJE na sosinę nie dojechało
Pozdrawiam dla zaparkowanego kierownika / kierowniczki srebrnej 156 przy ulicy Cieplaka w sobotę rano przy uczelni WSB w Dąbrowie Górniczej :)
Pozdrawiam żółtą (?) 145/146 (widziałem tylko przód jadąc motocyklem) jadącą na ledach dziennych - dzisiaj na syberce około 9-tej rano
żółta 145 to chyba sebek