Cześć! :)
Od 23 sierpnia dołączyłam do Alfaholików poruszających się pomorskimi drogami, a w szczególności ulicami Słupska :)
Printable View
Cześć! :)
Od 23 sierpnia dołączyłam do Alfaholików poruszających się pomorskimi drogami, a w szczególności ulicami Słupska :)
To zapraszamy kiedyś na jakieś spotkanko...
Zobaczymy nowy nabytek! :D
Darek, o jakim spotkaniu mówisz? Od ładnych kilku miesięcy nie można się spotkać większą ekipą, bo zawsze coś komuś dziwnego wypadnie. Jedyny pomysł na to mam taki jak w większości miast, czyli np każdy czwartek o ustalonej godzinie, lub też 6 dnia każdego miesiąca. Oczywiście też w ustalonym z góry miejscu.
Jest tu jeszcze w ogóle jeszcze ktoś kto ma czasem ochotę wyskoczyć na miasto się spotkać? czy dla większości nie ma to większego sensu? Mam nadzieję że chociaż część ludzi wypowiadających się tutaj określi się co do swojej postawy. Bo nie wiem czy jest jakiś sens proponowac cokolwiek.
Masz racje Maćku...
Myślę że raz w tygodniu to za często zaraz się niektórzy znudzą jak do tej pory...
Myślę że raz czy dwa razy w miesiącu by było dobrze...
Co inni na to?
Dyskusja na ten temat może być dość ciekawa , dla mnie raz w tygodniu to za często a lokal odpowiedni to nie MC DONALDS ani inny "modny" gdzie jest pełno "gówniarzy"
Raz mogło by być w weekend, a raz w ciągu tygodnia. Powiedzmy pierwsza niedziela i ostatnia środa miesiąca...
- - - Updated - - -
Rafał, nie chodzi tutaj już o lokal, bo na dobrą sprawę możemy spotykać się pod chmurką na Casto... Chociaż dobrym miejscem wydaje mi się też np parking Podkowy i restauracja obok.
Ja mam teraz dużo czasu ponieważ siedzę na zwolnieniu szpitalnym do 4 października, na spotkanie się piszę.
Więc czekamy też na Twoje pomysły? ;)
Parking wydaje się doskonały, jest tam pizzeria tak jak pisałeś. Choć jeśli mogę małą sugestię, parking na galerii Słupsk jest szerszy i większy, na Podkowie jest mały i ciągle brakuje miejsc, pracowałem tam 7 lat.
Dobry Pomysł to też Jantar, mają tam też gastronomię no i dobry parking od strony Multikina, tam zawsze są miejsca.
Trzeba teraz uwzględnić pogodę, robi się chłodno i deszczowo, w końcu jesień idzie, lepiej siedzieć gdzieś w środku to i przyjemniej się pogada.
Nie wiem dlaczego, ale Jantar zupełnie mnie nie przekonuje... wolał bym Tą galerię lub podkowę. Zawsze to też parking pod dachem- można przyjrzeć się samochodom i dłużej porozmawiać nie wchodząc do tego czy innego miejsca.