Chyba nick Ci się przy rejestracji pomylił... Wpisałeś Monkey96PL, a powinno być Marsdev.PL
Dołącze się do tematu, chociaż pytanie trochę poboczne. Z oryginalnym Blue&me można ładować telefon z USB w schowku pasażera? Nie pamiętam już, a od jakiegoś czasu wróciłem do odtwarzacza OEM i nie wiem jak to jest (nie wiem czy szukać tego gniazda i montować czy nie)?
Czy u was też na dedykowanym radiu po odpaleniu yanosik nie uruchamia się? Jest w procesach w tle, ale trzeba za każdym razem ręcznie w niego kliknąć by sie włączył
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Ja za każdym razem ręcznie włączam żeby pojawiła się pływająca ikona -> nie włącza się automatycznie.
Czy wy też macie tak, że jak jest już włączone radio i odpalacie auto to macie jakieś zakłócenia w głośnikach podczas rozruchu?
Nie wiem czy to jest kwestia chwilowych spadków napięcia w zasilaniu czy np rozrusznik takie zakłócenia generuje?
Postaram się wrzucić dziś. Nie wiem jakie są standardowo opcje i czy to się czymś różni. Może po prostu aplikację instalują bądź nie :D
A próbowałeś np przez Agama car launcher ustawić jako aplikacje starującą?
Załącznik 269279
Nie wiem do czego służy ten parametr.
Załącznik 269272 Załącznik 269273 Załącznik 269274 Załącznik 269275 Załącznik 269276 Załącznik 269277
Ma ktoś może problem z gubiącymi się ustawieniami?
Ustawiam domyślną aplikację dla asystenta google po czym po wyłączeniu radia poprzez wyjęcie kluczyka ustawienia te się resetują.
Za każdym razem jak próbuję po włączeniu zapłonu użyć asystenta to dostaję:
Załącznik 269278
No to widzę że modele z DSP mają jednak mocno rozbudowany korektor. Ja nie mam. Ciekawe o ile lepiej gra.
Jeśli chodzi o gubienie czegokolwiek, ja miałem i nadal mam problem z opisywaniem gdzieś z tok temu problemem nie pamiętania daty i godziny na 2 różnych jednostkach. Wszystkie inne ustawienia są zapamiętywane jedynie godz i data się resetuje. Problemu z asystentem nie miałem. Dzięki za zdjęcia.