"V" przybita w sobotę, godziny południowe z Kierownikiem czarnej GT na wysokości podwarszawskich Ząbek.
Pozdrawiam i tu ;)
Printable View
"V" przybita w sobotę, godziny południowe z Kierownikiem czarnej GT na wysokości podwarszawskich Ząbek.
Pozdrawiam i tu ;)
Pozdrowienia dla sympatycznego alfisty z nowego Spidera (pogoda dziś dopisała, dach był schowany :D) dziś na wlotówce do Warszawy od strony Łomianek :D W sumie ramek nie miał, ja też nie mam, ale 'rąsia' była :P
Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich alfistów mijanych codziennie na ulicach Białołęki oraz wisłostradzie od dość charakterystycznej 159 SW na blachach NO. Szkoda tylko że na trasie, mimo wielu przejechanych kilometrów w zasadzie miałem 'interakcje' tylko z jednym kierowcą :( Reszta nawet nie patrzy, a szkoda, bo takie małe gesty są fajne :)
Charakterystyczna może nie w ogólnym tego słowa znaczeniu, ale tu na Warszawskich drogach trochę tak - koniczynki forumowe (nigdzie jeszcze nie widziałem koniczynek), czarne półksiężyce 18" na 'grafitowym' (grigio titanium) nadwoziu. No i charakterystyczne blachy, bo NO to z tego co widuję straszna rzadkość na tutejszych ulicach :o Do tego od niedawna czarno białe emblematy/loga z przodu i z tyłu (także z forum), zamiast okaleczonych słońcem i kamieniami oryginałów, które prędzej czy później jednak zawitają.
ja też już sporo alf widziałam i nikt na pozdrowienia nie reagują ;) myślą sobie pewnie,że jakaś wariatka jeździ :D
o jak miło kolego djstefan ;) rej NO - moje kochane okolice ;)
Mam to samo, macham bez odbioru :/
teraz mało kto sie wita :(
ja mam statystykę średnio 1 na 10 :/
ale jakie bylo moje zaskoczenie wracając jeszcze na celnych tablicach (czas posiadania auta kilkanaście godzin) ktos mnie pozdrowił :) to fajne takie bylo i dlatego ja pozdrawiam każdą :D
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 155V6,dziś rano na trasie:cool: