Radku podejrzyj sobie filmy na YT jak Stelvio jeździ. Naprawdę niewielkie przechyły nadwozia w zakrętach mogą naprawdę wiele obiecywać..
Printable View
Radku podejrzyj sobie filmy na YT jak Stelvio jeździ. Naprawdę niewielkie przechyły nadwozia w zakrętach mogą naprawdę wiele obiecywać..
Przechyły to jedno, ale umiejscowienie środka ciężkości to drugie. Nie twierdzę, że to będzie jeździć gorzej od Poloneza, ale na pewno gorzej od Giulii.
Jeśli SUV będzie jeździł tak jak Giulia, to znaczy tylko tyle, że coś jednak skopali przy Giulii :-P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/08/179.jpg
Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Jak było więcej zasłoniete i były takie przymrużone, wtedy wyglądało to lepiej. Ja nie wiem co ci styliści AR z takimi wielkimi wytrzeszczonymi oczami nowych modeli maja [emoji19]. Zaczęło sie od Muminow i jak widać trwa dalej...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Male lampki w 4c tez wam nie pasoway. Nikt Wam nie dogodzi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Oj to chyba będzie coś bardzo zbliżone Giulii z przodu, szkoda by było jakby alfa obrała ten nowy trend gdzie samochody jednej marki wyglądają tak samo tylko wielkością się różnią.
Ale mam nadzieję że się mylę ;)
Niestety ale stylistyka Alfy od dobrych lat przechodzi spory kryzys. Przód niespójny z tyłem, mało ciekawe, pozbawione smaczków nadwozia ... ostatnio szefem stylistów AR został chyba jakiś Amerykanin. Zresztą i tak ta grupa działa w ramach Centro Stlie Fiat, po tym jak zlikwidowali Centro Stile Alfa Romeo.