Hahaha no powiedzialam ogolnie!!!!! ;) oczywiscie za wszystkich piec trzymam kciuki :D
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Printable View
Hahaha no powiedzialam ogolnie!!!!! ;) oczywiscie za wszystkich piec trzymam kciuki :D
Przyda się powodzenie, a na pewno nie zaszkodzi :)
Co do trasy to przeglądam na YT dotychczasowe classicauta na tym lotnisku i poza tym, że nie za bardzo mogę się połapać w terenie :) (Ułęż to chociaż kilka razy wcześniej odwiedziłem) to widać że tam duuuużo prostych jest niestety. A zakręty jak na Ułężu bez krawężników wyraźnie prowadzących nitkę trasy. No, byle auto wytrzymało. Jakbym był go bardziej pewien, to pewnie zmobilizowałbym się na trening też.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/06/266.jpg
O dziękuję serdecznie !:)
Sprawdzałem na www, ale widać bez fejsbuka to teraz i pojeździć nie będzie można niedługo :)
No widzisz, nie masz fb nie istniejesz haha choc w sumie to chyba dostepne bez logowania ;)
Dostępne, dostępne, odruchu nie mam tam sprawdzania, zresztą nachalnie na pół ekranu "zachęca" do rejestracji :)
A jak mam na martwą duszę fejsbuka to istnieje czy nie? ot, jakie to dylematy teraz powstają :)
Nooo a wrzucic zaden problem, w koncu na temat ;)
Kurde dziwaczna ta trasa, chyba że jest pogladowa i coś tam na tych prostych sie pojawi, bo na ten moment to to nie jest trasa dla 156 Cup, to jest raczej pod takie auta jak moje Ałdi