Zmień technologię, teraz wszędzie JS i na nic nie trzeba czekać. Pewnie parasz się jakąś, tfu!, Javą. No i piękny offtop mamy...
Printable View
Zmień technologię, teraz wszędzie JS i na nic nie trzeba czekać. Pewnie parasz się jakąś, tfu!, Javą. No i piękny offtop mamy...
Nie spodziewałem się, że aż tylu programistów tutaj :)
Ja też myślałem, że Alfą jeżdżą sami mechanicy :D
Odgrzeję kotleta dla potomności. No to kończąc w kwestii fiatów 126, tolerancji i innych miejskich legend, producent wyraża się dość jasno w kwestii docierania:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/05/342.jpg
No to teraz [MENTION=73165]azar[/MENTION] nam wytłumaczy, dlaczego tyle razy upierał się, że silnika nie trzeba w ogóle docierać a demówki są równie dobre co nowe auto z przebiegiem 0 :D
Nie, żartuję, nie tłumacz się tylko chociaż dodaj edytkę do swoich postów z "nie róbcie tak, nie mam racji".
Super dzięki To tylko potwierdza co pisałem. Tankujesz pierwszy zbiornik i jeździsz normalnie zgodnie z przepisami. Czyli do 100km/h. Bez szaleństw. Pod koniec pierwszego zbiornika możesz sobie przygazować do 5k rpm.
Chodzi o to, że nie ma jakiejś mega specjalnej procedury docierania tylko ZALECENIE normalnej spokojnej jazdy jak powyżej. Nie trzeba przejeżdżać 1500km z obrotami 3.5k jak w fiacie 125p
Nigdzie nie pisałem, że demówka to to samo co samochód z zerowym przebiegiem. To absurd. Pisałem, że to takie same samochody jakby kupić od kogokolwiek innego.
Właśnie Skąd to właściwie jest?
Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka