no ja też jestem za ;p będę napewno Panowie :) tylko trzeba termin wybrać i chyba najlepiej to gdzieś na parkingu w centrum handlowym ;p bo zimno :D
Printable View
no ja też jestem za ;p będę napewno Panowie :) tylko trzeba termin wybrać i chyba najlepiej to gdzieś na parkingu w centrum handlowym ;p bo zimno :D
Pomysl z parkingiem pod jakas galeria to dobry pomysl, ale musimy tak ustalic zeby kazdemu pasowalo. Jak Wam w weekendy pasuje:)????
no najlepiej to chyba w piątek :D chociaż i w tyg tez mogę :) mi to obojętne kiedy :) dostosuje się :) na szczescie żony nie mam więc ... :D
Heh, na szczęście też mie mam:) mi najlepiej pasowalaby sobota albo niedziela za tydzien, godz ok 16, ale moze byc i pozniej. W sumie w tygodniu tez moge:)
no ale mam kobietę i weekend to przeważnie z nią spędzam czas :) wiec od poniedziałku do piątku mogę zawsze :) a co do godz to się dogadamy jeszcze :)
Moge i w tygodniu, bez różnicy
Może niedziela 28.11.2010 godzina 17?
Dzien mi odpowiada jak najbardziej tyljo godzina 16 bylaby dla mnie najlepsza:) a jak inni na to sie zapatruja?
no wstępnie mi odpowiada :) jestem za :)
a piątek to może wieczorkiem 21 gdyż z lublina musze wrocic ,studia.. a jesli Koledzy ta godzinka pasuje to super
jesli sobota to tak jak wczesniej 17...