To jak w końcu będzie z 'no fiat inside'? :> Bo moja alfa prawie gotowa do wyjazdu :D
Printable View
To jak w końcu będzie z 'no fiat inside'? :> Bo moja alfa prawie gotowa do wyjazdu :D
W porządku, nic się nie dzieje :) Chciałem tylko się przypomniec, żeby temat takiej naklejki nie umarł :D
Proponuję takie coś ;)
http://img715.imageshack.us/img715/6...7641110.th.jpg
Ostatnio chętnie zużyłbym tuzin na jedno auto :motz:
najlepiej z porządnym klejem i "ponacinane" żeby się nie dało jednym ruchem odkleić od szyby.. :)
Naklejka powinna być papierowa, laminowana. Laminat zabezpieczy przed zmoknięciem, papierowa baza zostawi "gówno" na szybie ;)
ps. jak już staniemy się posiadaczami takich naklejek, to przyklejajmy na szybę boczną kierowcy, tak by nie zasłaniała pola widzenia. Nie chciałbybm się dowiedzieć, że ktoś nie miał czasu zdrapywać naklejki i "coś" się stało.
Ale chyba właśnie o to chodzi żeby zasłaniała pole widzenia żeby taki spryciarz co nie umie parkować nie mógł też jeździć ;) (chyba w Rosji naklejają naklejki w kształcie koła mniej więcej na pół przedniej szyby..)
Z tego co się orientuję karny kutas jest po to żeby oduczyć parkowania w sposób utrudniający użytkowanie dróg (czy parkingów jak jakiś król zajmuje 2 miejsca)
Na miejsca dla osób niepełnosprawnych była albo jest jakaś inna akcja że zaklejają niemal całą przednią szybę ponacinaną naklejką (coś a'la puzzle) z odpowiednim nadrukiem ;)
chętnie kupiłbym parę takich naklejek :)