ale zanim mi go zamontujesz to cza zrobić żarowkę :( buuuu
no to widzę że chętnych coraz więcej do grzebania przy mojej GTA :D fajnie :D
już odliczam godziny do spota :D
Printable View
Hehe, nie ma to jak kojażenie MM z idiotami :P Haha, rozbawiłeś mnie teraz i rechotam jak padnięty wariator...
A spotykajcie się kaj chcecie, byle na 10:00 do Tychów zajechać! :)
A więc jako, że nas sporo ma być w Tychach to robimy listę, żeby w razie czego poczekać na spóźnialskich. Przewertowałem kilka stron wstecz i wpisałem niektórych, ale jak coś to dopiszcie jak pominąłem, bo już późno i widzę tylko na pół oka... :D
1. Aniucha
2. Izane
3. sHOr
4. Viasco
5. michal87tg
6. Matti
7. marshall
8. Piotras?
9. wojtekml
10. endrju
11. Adam$72?
12. bocian?
13. GrzesiuŻar
P.S. Przypominam, że to tylko lista jadących przez Tychy. Lista wszystkich jest w pierwszym poście i nie trzeba jej kopiować!
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
Ehh... ale żałuję że nie mogę się zjawić, ponieważ jeszcze nie zdążyłem zarejestrować mojej alfy po sprowadzeniu, wrrr... ale praca, praca, praca i brak czasu :(
No i niestety , zaś DZIARU dał Du** :(
Niestety nie mogę zaś odwiedzić tych pieknych stron w swietnym towarzystwie a powodem jest ta moja nieszczęsna praca inz. w poniedziałek mam oddać a ostatnie 15 stron idzie jak krew z nosa :( . I muszę jednak posiedzieć i to skonczyć i tylko modlić się aby promotor nie burzył bo w czwartek muszę oddać pracę ostatecznie :(
aaaaajjjjjjjj Pizd*** ze mnie :(
Ja tez bede ;) przyjade do tych jako 14 :P ze znajomym bede ;) :P bede sie zucal w oczy ;P bo bez kawalka tylu :P hahahha
Pozdrawiam ;)
mam pytanie dlaczego jeszcze nie jestem na liscie???