W sumie coś ostatnio kolega Bobryt o tym napominał więc może coś większego, Szczecin - Gorzów - Piła, było by nas więcej :crazy_pilot:
Printable View
W sumie coś ostatnio kolega Bobryt o tym napominał więc może coś większego, Szczecin - Gorzów - Piła, było by nas więcej :crazy_pilot:
Ja chętnie ale Szczecin to troche daleko, jeszcze wrócić trzeba :D
Rzeczywiście ze Słupska to jest kawałek do przejechania :)
hahah ta ale trafiło na 2.0 benzynę więc nie tanio i chyba mi sonda padła bo żre tego paliwa jak alkoholiczka :D
A kiedy to Alfa w benzynie była ekonomicznym samochodem :crazy_pilot: ostatnio przestestowałem swoją 33 i wyszło że na 309 przejechanych kilometrów spaliła 39 litrów :girl_wacko: to się nazywa ekonomiczna jazda :D
no to kolego ładnie, może jakieś odwierty by się przydało zrobić za ropą :P, ja sprawdzę ile moja pali w mieście, swoją drogą jestem w stanie jej to wybaczyć za komfort jazdy, stylistykę i pazurek :D
Ale ale to było tylko przez chwile, później jeździłem spokojnie, tylko czasami musiałem uczyłem respektu innych użytkowników dróg (w większości młodzi w Golfach) :crazy_pilot: ale i tak mimo tego spalania jestem szczęśliwy i potrzebuje tego. Tak jak dziś wróciłem z Karpacza i nie wytrzymałem zszedłem do Alfy i machnąłem małą rundkę :D:D:D
Zima idzie, lepiej zamontuj wycieraczki na bocznych szybach to Beemkom pokażesz jak się bokiem lata:P z 4x4 :D