Ale w policji ta dusza została zaprzedana diabłu i nic z tym nie zrobisz :D
Printable View
Koleżanko Mila Alfy w Straży jak najbardziej . Tak jak kolega Andrew napisał czerwień i koguty to jest to. Na razie jednak musimy oglądać Alfy Policyjne . Do puki żadnemu Alfaholikowi nie wlepili mandatu to są cacy i jeszcze ich lubię.
Dziękuję za wsparcie w tym temacie.
---------- Post dodany o godzinie 23:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:52 ----------
Kolego Andrew tak Straż dla państwa przynosi straty. Byłem gdy paliły się cysterny w Białymstoku i widziałem operacyjna 146 Strażacką. Jednak tam księgowy ma duszę.
odpowiednia selekcja i na te 100 parę wozów znajdą się ludzie co kumają jeśli nie to proponuje zrobić werbunek tu znajdą się ludzie z kwalifikacjami do Policji i rozwiana zostanie tajemnica :)
Ci co ratują mienie i ludzi przynoszą straty a nie dochody dla budżetu gminy czy tam powiatu i dalej państwa, to nie jest trudne do wyliczenia co innego policja, zajmuje się wlepianiem mandatów bo złodzieja czy mordercę jest trudno złapać i nie przynosi to dochodu więc mamy sprzęcicho w policji z wideokamerami, bombami i innymi cudami:D
ja bym ich jeszcze poprosil zeby mi zdjecie zrobili przy policyjnej 159 :P
...tymczasem w takiej Nowej Dębie mają bardziej przyziemne problemy:D:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0304/976828068
Widać czarno na białym w co się opłaca inwestować ;)