Ja miałem kontrolę jakis czas temu i Panowie policjanci powiedzieli ze nastepnym razem zabiora mi dowod i wlepia mandat za szyby a tym razem mi daruja ;)
Printable View
Ja miałem kontrolę jakis czas temu i Panowie policjanci powiedzieli ze nastepnym razem zabiora mi dowod i wlepia mandat za szyby a tym razem mi daruja ;)
a ja mialem kontrole i panowie powiedzieli ze jak zerwe przy nich to mi oddadza dowod no i nie zerwalem dowod wzieli i niech sie ciesza idioci beda mieli co wnokom opowiadac jak to nie zatrzymali alfy za ciemne szyby i dowod zabrali wkorwia mnie to ze sie czepiaja o takie pierdoly i mysla ze sa zajebisci
Mi jak zabierał dw to mówił "za słaba przepuszczalność powietrza", dopiero po moim trzecim "że co" się poprawił. 15min później już byłem po przeglądzie, taniej wychodzi niż na nowo obklejac.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Ze wzgledu na to ze zawsze dwa razy dziennie mijam komende to taka zabawa w kotka i myszke nie mialaby sensu bo by mi codziennie dowod zabierali i wykrywalnosc by skoczyla :)
z ciemnymi szybami z przodu w razie wypadku ubezpieczyciel pewnie odmówi wypłaty odszkodowania
a przednich lepiej dla wlasnego bezpieczenstwa nie oklejac bo w razie wypadku ciezko wybic taka szybe
ja w kappie miałem fabrycznie zielone szyby temat dobry auto nie nagrzewało sie mocno w lato a i tez słonce nie raziło mocno po oczach.
i zastanawiam sie właśnie na założeniu foli na moja belle 166 kolor azurro nuvola
tylko tak rozmyślam jaki kolor foli kupić srebrny a może jasno zielony ;/
może ma ktoś z tym kolorem auta takie szyby ?
Moj Alfons ma tylko cały tył - super dark - samoróbka metodą podwórkową . Przodu nie robiłem bo już w E36 miałem i odbierałem z urzędu dowodzik . Myślę ,że w kombiku to obowiązkowe ( bo po co kto ma widziec co sie w bagażniku wozi :) )Załącznik 46592
szyby jak szyby ale Fele ładne:)