-
Witam wszystkich
Nie posiadam jeszcze alfy i dlatego piszę do was z takim pytaniem. Mam już upatrzoną na allegro http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-6...C18235353.html tylko nie wiem czy jest ta cena do stanu samochodu realna, proszę was o jakąś opinię na temat tego samochodu z góry dzięki
-
Jeśli ktoś ją wytargał, za ok 5 tys EU.. to realna.. wziąwszy pod uwagę, że do tego dochodzą Ci jeszcze opłaty.. .. musiałbyś ją pooglądać na żywo, czy nie ma niespodzianek ;)
-
no i tu jest problem bo dość daleko mam do radomia
-
to moze na początek zastanów się , czy odpowiada Ci jeśli chodzi o kolor ;) wyposażenie (!) czy silnik itd... jeśli widzisz w niej tylko okazje cenową, to mozesz się przejechać.. jeśli bardzo Ci sie podoba, to może masz jakiegoś kumpla, lub kogos z rodziny, kto mieszka w pobliżu i mógłby ją chociaż wstępnie zobaczyć... czy warta jest Twojej drogi.
-
co do koloru to super niezle wygląda, wyposażenie mogło być troszkę bogatsze ale może być a silnik odpowiada mi jak najbardziej ;D w tym problem że nie mam nikogo w tamtym rejonie ;/
-
Może znajdzie sie ktoś.. kto sie bardziej zna niz ja.. sama dosć świeża jestem :o.. ale porównałabym ceny tego rocznika z tym samym wyposażeniem... jeśli byłoby podobnie.. a ty jesteś napalony, to musisz jechać ją sprawdzić, weź miernik lakieru.. podjedź na warsztat czy serwis i sie przekonasz.
-
Sporo 147ek do sprzedania nie posiada oznaczeń na klapie bagażnika, stąd moje pytanie - były wersje bez nich, klepane, czy widzimisię (odklejone ot tak, bo się komuś nie podobały)? Czy raczej nie ma na to reguły?
-
i tak pewnie zrobię tylko będzie trzeba jakoś wykombinować czas i zobaczymy co z tego wyjdzie
-
zakup alfy 147 wrocław
Witam
Jestem nowy na forum i mam nadzieje ze już niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem alfy 147. Znalazłem taka we Wrocławiu http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-pro...C19616927.html i mam zamiar pojechać i obejrzeć. Proszę was o krótki komentarz na jej temat, może ktoś ja zna? Prosił bym o szczerą wypowiedź o niej czy na pierwszy rzut oka widać ze jest z nią coś nie tak? I ogólnie na co zwrócić uwagę przed zakupem myślę ze jeśli coś mnie zaniepokoi to będę chciał ją sprawdzić w ASO.
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.
-
podejrzanie mały przebiegu oraz podstawowe wyposażenie, bez klimy wielo funkcyjnej kierownicy czy choćby tempomatu .. zdjęcia podejrzanie błyszczące i świecące,trzeba na zywo widzieć