Jak w sobota to my mogymy jechać ,ale widza że coś słabe zainteresowanie więc chyba ten kulig bydzie taki som jak ostatnio ok .10 osób albo nawet nie :(:(:(
Printable View
Jak w sobota to my mogymy jechać ,ale widza że coś słabe zainteresowanie więc chyba ten kulig bydzie taki som jak ostatnio ok .10 osób albo nawet nie :(:(:(
W sumie ja z żonką też bym wpadł.
jo tyn week na bank ni moga :-(
zglaszac sie bo nie wiem czy zalatwiac
pzd
może z Adayeną się pojawimy
a wiec tak, w ten wekend zajete sa wszystkie terminy, w srodku tygodnia wolne jest od pon. do piatku, nastepny wekend to: sobota cala zarezerwowana, w niedziele sa wolne terminyod godz 10 do 12, i od 16 do 17.
kulig za traktorem 45min osoba dorosła 7zł dziecko do lat 16-5zł
kulig za traktorem 30min max 10 osób 15zł od osoby
mozliwosc ogniska dla -do 15 osób 50zł, dla 30 osób 100zł, daja drzewo i patyki na kiełbase
prosze o zgłaszanie sie chetnych, musimy zarezerwowac termin i podac ilosc osób,kulig nie musi odbyc sie w wekend mozemy rozwazyc takze termin w srodku tyg. prosze o przemyslane deklaraje, będe musiał wplacic zaliczke aby zarezerwowac termin.
jesli chodzi o kopiec to dzisiaj sprawdze ale po tym co zobaczyłem u siebie na ogródku to mysle ze nie da sie tam wjechac.
pozdrawiam.
george w pszyszły weekend to obstawiam ,że za tym traktorem to na wrotkach pojedziemy bo raczej sniegu juz nie będzie bo już się topi....Nie dziwie sie że ten weekend obstawiony -bo to jedyny snieg tej zimy...Pozostaje chyba poczekac na ciepełko i zapodać kiełbache na rodzimym kopcu
no zobaczymy, moze sie cos wyklaruje, a jak nie to czekamy do wiosny, albo grill na A4