Dwa pytanka do ekipy ze Śląska i Zagłębia:
1. Jedziecie przez Olkusz czy A4?
2. O której start?
Printable View
Dwa pytanka do ekipy ze Śląska i Zagłębia:
1. Jedziecie przez Olkusz czy A4?
2. O której start?
Pomysł jest fajny, ale...Cytat:
Napisał ***mach***
Nie wszyscy znają szczegółowo topografię Krakowa. Dlatego nawet podanie nazw ulic w praktyce okaże się czarną magią... Bo co innego przejechać np. Alejami, a co innego kluczyć w okolicach Rynku Głównego...
Tak jak wspomniałem, pomysł bardzo mi się podoba, ale idąc za przykładem ostatniego spotu, gdzie mieliśmy tylko fragment Opolskiej przejechać i to się nie powiodło, po prostu bardzo czarno, a co gorsza nerwowo to widzę...
Pozdrawiam.
- Rafał
Jedziemy przez OlkuszCytat:
Napisał penny21
Dzięki Kosiar.Cytat:
Napisał Kosiar
Pytanie dodatkowe: robicie jakąś zbiórkę i będzie konwój czy każdy jedzie o której mu się podoba? Jak robicie zbiórkę to napiszcie gdzie i o której? Dzięki
Tzn brygada z dąbrowy i będzina czyli ja , adam , korczu , gopcio zjeżdżamy się na BP a jeszcze jest Robak z Chorzowa no i ty także możemy się z wami ugadać na jakieś stacji benzynowej w drodze na Olkusz a o której to nie wiem bo żaden z chłopaków nie podnosi telefonu więc nie mam jak się dogadać , jak możesz podaj mi na priv swój kom to ci esa puszcze czy coś
ja odpadam koledzy auto nie jest do jazdy wtryskiwacz siadl albo emulator ale podejrzewam emulator :(
Lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
9. Mach
10. Mojax (na 80%)
11. Darknes (postara się) - jednak będę na 100%
12. Paweł156 (postara się)
13. Fred + Kate
14. Larson66
15. Bizon2007
16. Moscislav&mAlinka
17. Bimski
18. Krulik
19. Adamodg (na 99%)
20. bosniak_sg (na 90%), jak zamienie z kims dniówke w pracy.
21.M@T 159 JTDM ( bierze sól :DDD )
22. Luki 283
23. SYSUNIAdq
24. Mar77
25. piotrekzaz (na 95%) na dzień dzisiejszy na pewno :D
26. Kinio na 99% tylko jeszce nie wiem czy sam czy z kobieta....[/quote]
11. Darknes (postara się) - jednak będę na 100%
prosiłbym ludzi z okolic śląska i zagłębia o potwierdzenie (na priv żeby nie śmiecić na forum ) przyjazdu na zbiórkę przed wyjazdem na stacji BP ul.Majakowskiegow Dąbrowie godz. 13:30 - 13:45
po 21 dodam mapki bo teraz muszę zmykać
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2008/05/47.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2008/05/48.jpg
Niestety ale spotkanie "na szczycie" w sprawie klubu i zlotu 2008 (oraz przeciągający sie remont :evil: ) nie pozwolą stawic sie nam na jutrzejszy spot. Szkoda wielka ale.. odbijemy sobie za miesiąc :)
Co do podpisow to dogadalem sie z Pawłem156 i On wszystko wie co i jak :)
fred
To może podłączysz się do kogoś?Cytat:
Napisał Gopcio
Jest Was tam paru "upartych" więc myślę, że będziesz miał się z kim zabrać...
Pozdrawiam.
- Rafał